Milyen innivalót ittatok a legszívesebben?
Figyelt kérdés
Egyfolytában szomjas vagyok, de teljesen megváltozott az ízérzékelésem... Nem bírom meginni a gyümölcsleveket, az üdítőket, mindenben ilyen mesterséges ízt érzek. A szénsavas dolgok savat csinálnak, a sima vizet is édesnek érzem, egyszerűen semmi nem olyan, mint volt, mindennek ,,rossz" íze van. Néhány teával próbálkozok mostanában, a gyümölcstea még ízlene, de az is savat csinál. Esetleg volt még valaki így és talált valami finomat amit szívesen ivott?2019. nov. 23. 19:12
1/9 anonim 

válasza:

Sima vizet, citromos vizet
Gyümölcsteát / nem filteres csodát, vagy gyümölcsös feketét, hanem rendes szálasat/
De jórészt vizet..
Szoptatás elején en is édesnek éreztem mindet
Ittam gyümölcsös vizet..nem boltit, hanem a vízbe tettem fagyasztott gyümit, / eper, málna, áfonya..stb/
2/9 anonim 

válasza:

Nekem is teljesen megváltozott az ízérzékelésem. Csak sima csapvizet/ ásványvizet vagy citromos vizet tudok inni esetleg hűtőhideg tejet. Minnél hidegebb annál jobb.
3/9 anonim 

válasza:

Még egy voks a citromos vízre.
Én csak azt tudtam meginni.
4/9 anonim 

válasza:

Alkoholmentes sört. Mondjuk nekem nem volt bajom a szénsavassal.
5/9 anonim 

válasza:

Citromos víz, gyömbéres schweppes, San Pellegrino szénsavas víz. Azt kifejezetten finomnak érzem.
6/9 anonim 

válasza:

Évek óta csak citromos vizet iszok, viszont várandósan olyan hányingerem lett tőle, hogy nem bírtam meginni. Szénsavastól szintén émelyegtem, gyümölcslevektől még szomjasabb lettem, a sima vizet pedig utálom. Ice teát, vagy "főzött" teát ittam (gyümölcs, fekete, zöld, mikor mit kívántam meg). Néha ittam 1-1 pohár hideg kólát. Szülés után citromos vizet kértem, soha nem esett még annyira jól. Azóta is azt iszom.
7/9 anonim 

válasza:

Valamiért sok tejet ittam, bár nekem nem esett rosszul semmi.
9/9 SHARON TATE 

válasza:

Evian és Jana ásványvíz jéghidegen.
A legelején HohesC vas ital gránátalmás majd váltottam a magnéziumosra.
Bármit ami savanyú meggylevet pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!