Van valakinek olyan rossz gyereke, hogy legszivesebben beadná valami intézetbe?
Figyelt kérdés
2018. szept. 29. 18:37
1/11 Ingroo válasza:
Soha eszembe se jutna,viszont minden mas megoldast merlegelnek,hogy mit miert csunalhat mi az oka magamba neznek ,hogy az en hobam eleg turelmes vagyok..miket csinal.a gyerek amiert ilyenekre gondolsz?
3/11 anonim válasza:
Hát nem egyszerű a nagyobbik kisfiam, sokszor fel tud bosszantani, de ilyenre soha nem gondoltam. Megkérdezhetem mi a probléma? Esetleg egy szakember sokat segithetne hogy rendeződjön a kapcsolatotok, mert az biztos hogy gondok vannak.
4/11 A kérdező kommentje:
Szakember javasolta az intézetet.
2018. szept. 30. 05:45
5/11 Ingroo válasza:
De irj valami konkretumot,ha nem tudjuk a pontos helyzetet a sajat gyerekeink "rosszasagat"kepzeljuk el es igy nem lehet semmit mondani.
6/11 A kérdező kommentje:
13 éves.Bolti lopások.Verekedés,agresszió.A szülei nem tudják kezelni.Nevelhetetlen.Több iskolából eltanácsolták.A pedagógusok sem tudják kezelni a helyzetet.Azt mondják,hogy nevelhetetlen.Egyébként nem az én gyermekemről van szó.
2018. szept. 30. 18:08
8/11 anonim válasza:
Ez a gyerek vagy nagyon hülye vagy nagyon sérült. Én az utóbbira szavazok. Pszichológus látta már?
9/11 Ingroo válasza:
Az a baj ha intezetbe adjak ez csak rosszabb lessz,mert ott igazan nem fognak a lelki vilagaval foglalkozni csak a szulok megszbadulnak a gondtol.szerintem bem kap eleg figyelmet esetleg nagyon rossz korulmenyek kozt lakik talan megprobalhatnanak egy masik iskolat is ahol tiszta lapal indulhat es nem a rossz viselkedest varjak el mar alapbol,es kaphat egy kis bizalmat is..az intezet semmi kepp nem megoldas hacsak a szulo nem szabadulni akar.
10/11 anonim válasza:
többet kéne vele törődni, meg szeretgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!