Más is érzett már így?
Figyelt kérdés
Ahogy haladunk előre a kivizsgálásokkal hogy miért nem sikerül a baba,egyre csak jön elő hogy minden féle bajunk van, IR, trombofília,petevezeték elzáródás,páromnak alacsony rossz minőségű sperma, komolyan ilyen selejtesek lennénk? A hónapok csak telnek fölöttünk, minden hónapba depresszióba esek kb. Tudom másnak se könnyebb, lehet még több bajuk is van akár, de egyszerűen felfoghatatlan hogy ennyi szar legyen a palacsintába. Tudom fel a fejjel és menni előre, de azért van az a pont szerintem mindenkinél hogy kiborul a bili. Régebben ha már egy férfi ránézett egy nőre már terhes volt, erre mondja egyik barátnőm,hogy ne irigykedjek,azoknak se jobb, de hát a mi esetünk se jobb szerintem...2019. jún. 28. 21:45
1/5 anonim válasza:
Szia! Sokat segítene egy életmód váltás, IRen és a rossz minőségű spermán táplálkozással lehet változtatni. Keress rá Bocsi Viki vagy Perjes Kinga. Aviva torna is sokat segít nőgyógyászati gondokon, köztük a nehéz teherbe esésen us. Tudom nem könnyű de a depresszió is csökkenti az esélyeket. Kitartás és ne add fel, akkor fog sikerülni amikor nem görcsölsz rá 🙂
2/5 anonim válasza:
Én éreztem hasonlóan magam.Pedig nálunk semmilyen eredmény nem volt rossz.Ettől vált még frusztrálóbbá az egész,hogy oka nincs de még se jön össze.Nagyon fárasztó az állandó reménykedés és bizakodás, míg meg nem jön.Nálunk nem találtak semmit, de a mai napig azt gondolom sokat segített ,hogy életmódot váltottam(ülő munka mellett elkezdtem napi szinten sportolni,illetve arra gondoltam ha már a baba nem sikerül ,,csúcsformába" hozom magam így odafigyeltem a táplálkozásra is rendesen.Fél évvel később pedig terhes lettem.Az IR-nél úgyis kell neked a kajálásra,szénhidrátra illetve a mozgásra figyelned, meg ha nem javulsz kapsz gyógyszert is.Érdemes nekiállnod, hátha.Kitartást kívánok nektek és csak pozitívan.Lesz babátok!
3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm hogy írtatok, kedvesek vagytok. Szerencsésnek érzem azért magam abból a szempontból hogy a párom sem adja fel, látja hogy rossz az eredménye és egyből elkezdte enni a vitaminokat és a gyógyszert és mindent megteszünk hogy sikerüljön. Más lehet hogy inkább azt mondta volna hogy akkor nem kell neki gyerek. Persze vannak pillanatnyi gyengeségek de bízunk benne hogy nekünk is összejön egy pici :)
2019. jún. 29. 08:52
4/5 anonim válasza:
Én is éreztem így, nem akart összejönni a baba, pajzsmirigy alulműködésem van, IR-t, PCOS-t, hormonális problémákat találtak. Nagyon kétségbe voltam esve, s én sem értettem, mért vagyok ilyen selejt. Már majdnem feladtam, hogy talán jobb is, ha nem lesz gyerekem, talán ennek így kell lennie, s dolgozik az evolúció. De mégsem adtunk fel. És jól tettük.
5/5 anonim válasza:
Régebben sokkal fiatalabban szültek az emberek. Nem tudom, hány éves vagy, de 35 felett sokkal nehezebb teherbe esni. Ha nincs is különösebb bajod, akkor is öregszenek az ivarsejtek, romlik a minőségük, bármennyire egészségesen élsz is. Saját tapasztalat, 30 évesen egyből teherbe estem, az első adandó, nem védekezős alkalommal, pedig nem terveztük. Pedig nekem is volt vércukor problémám. Ahogy átléptem a 35-öt és terveztük a tesót, onnantól kezdve kudarcok sora, lassan 3 éve nem jön össze, pedig azóta az IR-em is kezelt (előtte nem volt kezelve) és sokat javult, sokkal egészségesebben élünk és alapos kivizsgálások sorozata ellenére különösebb problémánk sincs. Szóval én a lányomat arra fogom biztatni, hogy - karrier tervezés ide vagy oda - de 30 éves kora előtt mindenképpen szüljön legalább egy gyereket, mert utána ki tudja....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!