Mikor teszteljek inszem után? Illetve ki mit érzett utána.
Ha kibírod, célszerű tényleg megvárni a nemvárt napját. Vagy a 14-15. dpo-t, ha netán az inszem nem pont két héttel a nemvárt előtt történt (mert mondjuk a Closti előbbre hozta a peteérést, vagy épp kitolta későbbre).
Én nem éreztem semmi különös terhestünetet, de elmaradt az előtte nagyon makacsul meglévő pecsételőm. Ezt már nagyon jó jelnek vettem, így én bátorkodtam már 11. dpo-n tesztelni. Szóval én nem bírtam ki, de ha benned van annyi lelki erő, inkább várd ki az idejét.
Köszönöm az eddigi válaszokat, sokat segített mert a doki nem mondott semmit csak azt hogy másnap is probálkozzunk az a biztos...nos akkor várok/várunk és kiderül hogy lesz e vmi jo dolog az életünkben és kezdődhet a kis családalapitás.Jó lenne mert már a családom nagyon várja a picit és persze mi is.
Mégegyszer köszönöm a válaszokat! :)
Sziasztok, nekem aug 16-an volt inszeminaciom, tegnapra nem vartam. Nem is jott meg, ma se, de negativat teszteltem. Ma vagyok 15 dpo-n, nincs semmilyen tunetem.
Lefekves elott egy 100 mg progeszteron kupot fel kell tennem. Szerintetek lehetek terhes vagy az extra progeszteron keslelteti a mesit?
Elore is koszi!
Maduixa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!