Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mikor teszteljek inszem után?...

Mikor teszteljek inszem után? Illetve ki mit érzett utána.

Figyelt kérdés

2016. aug. 25. 14:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Vilcsianyu, azert addig remenykedem amig nem jon meg. Csak akkor hagyhatom abba a progeszteront ha az orvosom megvizsgalt hogy nem biztos nem vagyok terhes.

Hatha :) nagyon varok mar ra.

Maduixa

2016. szept. 1. 00:38
 12/14 A kérdező kommentje:

Sziasztok bocsánat hogy eddig nem irtam csak türelmesen vártam.

Pozitív lett a tesztem a peteérés után 14. napján. Nagy az öröm viszont pecsételőm nem volt vagyis kimaradt ez most jo vagy nem?

2016. szept. 8. 14:02
 13/14 Vilcsianyuja ***** válasza:
100%

Ez nagyon jó hír!

Ha a pecsételést úgy érted, hogy nem észleltél beágyazódási vérzést, az nem baj, nem mindig van, attól még teherbe eshettél.

Ha viszont úgy érted, hogy ahogy nekem is, neked is szokott lenni napokig tartó pecsételőd mensi előtt, ami most nincs, akkor ez a tökéletes, nagyon biztató! Azt jelenti, hogy volt peteérésed, és a progeszteronszinted is megfelelő! (Akár a pótlásnak, akár saját sárgatestnek köszönhetően.)

Halkan, de hadd gratuláljak :)

2016. szept. 8. 17:35
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Tudom régi kérdés, de sikerült?
2018. szept. 20. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!