Mitől lehet ez? Volt már valaki hasonló helyzetbe?
Figyelt kérdés
Sziasztok. KB 20 napja késik. Ma csináltam egy tesztet, dél körül és negatív lett. Hasi szurkálások vannak, 3-4 napja hányinger, nagyon sokszor kell mennem pisilni. Február végén kell majd mennem orvoshoz. Akkora kaptam időpontot. Ha valaki volt ilyen helyzetbe az írja le. Köszönöm! Szeretnénk kisbabát.2019. jan. 28. 14:28
1/5 A kérdező kommentje:
Még annyit hogy a derekam nagyon fáj.
Terhességre már nem igazán tudok gondolni mert így hogy negatív lett, sok esélyt nem látok. Már ki kellett volna mutatni a tesztnek. :( Csak most attól félek hogy valami komolyabb bajom van :(
2019. jan. 28. 15:19
2/5 anonim válasza:
Nekem is most 16 napja késik, teszt negatív, néha méhösszehúzódásaim vannak, olyanok mint vajúdáskor csak enyhébben, fehér folyásom is van ill. nagyon sokat fáj a fejem. A terhességet kizárom, mert mindig védekezünk, szerintem újra petefészek cisztám van. Volt már, és akkor is hasonló tüneteim voltak.
3/5 A kérdező kommentje:
A fejem nekem is már hetek óta fáj. A vérnyomásom is mindig le van esve. A hasam alakja is fura :/ megeszek egy szelet kenyeret és akkor utána már úgy nézek ki mint aki 6 hónapos terhes. Én nagyon remélem hogy nincs cisztám :/ remélem veled sincs semmi komoly. Mikor mész orvoshoz?
2019. jan. 28. 16:34
4/5 A kérdező kommentje:
Az érzelmi állapotom se a legjobb :/
2019. jan. 28. 17:49
5/5 meretek válasza:
Meg kérdezhetem mi lett baba esetleg? A negatív teszt ellenére?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!