Kérhetnék egy kis biztatás? Miért nem sikerül lassan egy éve teherbeesni?
Figyelt kérdés
Már annyira bánatos vagyok, gondoltam írok ide, hátha kapok egy kis pozitív töltetet...minden hónapban ahogy közeledik a nemvárt napja... Egyre depressziósabb vagyok.. Mindig elhatározom hogy nem fogom figyelni a ciklusomat, tesztelni stb... De egyszerűen nem tudom kizárni akármennyire is akarom. Most vagyok a 9. Dpo-on, de megint rámtört az ismerős érzés, ami tudom hogy mensihez vezet.Persze nem bírtam ki hogy ne teszteljek, itt mindenki annyira dicséri a facelle tesztet, és már sokaknak 9-10 dpo - nál halvány pozi... Én még egy szerencsétlen szellemcsíkot se látok, pedig aztán a teszt-szugerálásban nagyon ott vagyok 😁 picit már most jobb, hogy kiírtam magamból, még ha nem is kapok választ :)2018. nov. 15. 15:39
11/25 anonim válasza:
Először mindig a férjet kell vizsgálni! A meddőségiben is őt fogják először. Menjen el andrológiára spermamintát adni! Ha az jó,utána menj csak te. A nőknek invazívabbak a vizsgálatok jóval.
12/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot! Ha van kedvetek még írjatok! A negatív kritikát is elfogadom, hisz abból is tanul az ember, ha nem rossz szándékkal írják. Így valahogy a napok is jobban telnek a nemvártig, könnyebb valahogy. Sok barátom van, de most jól esett kiírni magamból itt is.
2018. nov. 16. 08:32
13/25 anonim válasza:
Amúgy mi is 1.5 évet vártunk a kislányomra. Először a férjem vizsgálták ki. Alap urológiai vizsgálat,plusz spermamintát kell adnia. Kibírta :)
Később kiderült,mindkettőnkkel minden oké,de csak az esküvőnk napján lett pozitív a tesztem. Én azt szoktam mondani,hogy megvárta az esküvőt :)))
14/25 anonim válasza:
Szia! Biztatást sajnos nem tudok írni, de ha ez megnyugtat, nem vagy egyedül a problémával. Mi már majdnem 2 éve várjuk a pozitív tesztet.
15/25 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Kívánom hogy mostmár költözzön be hozzátok a picur, igazán megérdemelnétek! Én akkor hozzátok képest nem is panaszkodom! És te már feladtad, vagy minden hónapban reménykedsz?
2018. nov. 16. 20:29
16/25 A kérdező kommentje:
Kedves 13-as!le a kalappal! Akkor tényleg az volt életetek legszebb napja :) lehet az esküvő miatti izgalom ekterelte a figyelmeteteket, és bumm!
2018. nov. 16. 20:30
17/25 Dittte válasza:
14 hónapja próbálkotunk. A fiunk elsőre sikerült 8 éve. Most kezdjük a kivizsgálásokat! Felfoghatatlan. Pedig szentül hittük,hogy én már attól is kismama leszek,ha elidőz rajtam a párom tekintete. De ez sem releváns. Meddőségi kivizsgálásba kezdünk....... Ejh... :-(
18/25 A kérdező kommentje:
Tényleg felfoghatatlan! Nemhiába, a teremtés tényleg egy csoda, és akinek ez megadatik,annak mindene megvan! 😊 Majd írjatok, hogy álltok a vizsgálatokkal, jó lenne szurkolni egymásnak így ismeretlenül :)
2018. nov. 16. 21:59
19/25 anonim válasza:
Először a férfit kell kivizsgálni, marha gyorsan megvan és lehet, hogy vele van a gond.
Én hat hónap sikertelenség után csináltattam spermiogrammot, kiderült, hogy bajok vannak a morfológiámmal. Ezután kezdtem maca-t, vitaminokat meg antioxidánst szedni, illetve életmódváltást is csináltam. Két újabb hónap után össze is jött a baba, most lépünk át lassan a hetedik hétbe.
20/25 A kérdező kommentje:
Aki esetleg még olvassa: 14 hetes terhes vagyok :) spontán! Jól megváratott a legényke :)
2020. aug. 14. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!