43 évesen lehetseges teherbeesni? 5eve a parommal vagyok es nem esek teherbe mi lehet a baj?
Az a baj, hogy már öt éve sem volt ideális a korod a teherbe eséshez. Gondolom a párod idősebb is nálad.
Hogy mi a baj, azt nyilván orvosok tudnák megmondani sok vizsgálat után. De ennyi idősen azon kéne csodálkozni, ha összejönne a baba.
de 5 évig nem lettél terhes és egyszer sem voltál közben orvosnál?
én 43 évesen már pont azért tennék, hogy ha eddig nem lett, ezután ne is legyen.
nem csak a biológiai óra miatt, de mire megszületik 44 leszel...érted.
egyébként 20 éves kor után nyilván fokozatosan, de csökken a teherbeesés valószínűsége. egy 35 éves nő biológiailag már nem számít fiatalnak.
A héten minden nap van egy kérdés 40+ teherbeesés nehézségeiről.
Igen, nehéz, hisz a női szervezet nem véletlenül van úgy "kitalálva", hogy 40 felett már inkább a klimax "előszele" jön, nem a kismamaság. Értem hogy kitolódott a gyerekvállalás és a 40 az az új 30, a 30 az új 20, stb., de a biológiánk ettől még nem változott, csak az életvitelünk és döntéseink.
#5! Először is nem erőltettem,hane egy elérhető és ésszerű megoldást említettem,másrészt mi a bajod az örökbefogasással? A legjobb dolog,ami egy
gyermekre vágyó nővel és egy szülőre váró gyermekkel történhet.
Végül megjegyzem,semmi bántót nem kapott a kérdező, 40 fölött nem ideális szülni, nem csak a biológiai kockázatok miatt. Teljesen mindegy hogy meddőségi központba megy vagy a szomszédot kérdezi. Ez a természet törvénye,csak sokaknak nehezére esik elfogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!