Bulimiásan teherbeesni lehetséges?
Figyelt kérdés
Gyógyuló bulimiás vagyok, már tényleg érzem hogy rendben vagyok. A menstruációm viszont még sajnos elég zavaros ennek utóhatásaként. A párommal viszont nagyon szeretnénk kisbabát, de eddig hiába próbálkoztunk nem jött össze. Esetleg valakinek vannak hasonló tapasztalatai? Mi a teendő ilyenkor?2018. jan. 18. 13:44
1/9 anonim válasza:
Miért nem mész el nőgyógyászhoz?
Nekem az első szülésem után volt bekavarodva kissé, az addigi 28-30 nap helyett volt néha 40 fölött is. Doki vagy türelmet, vagy fél éves fogamzásgátló szedést javasolt, de inkább tesóprojektbe kezdtünk. Elsőre sikerült. Most pedig egy kicsi mióma miatt zavaros. Szerintem mindenképp lásson orvos.
2/9 anonim válasza:
Miota probalkoztok? En is osszevissza menstrualtam annak idejen aztan 3 honap utan siman terhes lettem
3/9 A kérdező kommentje:
Voltam már nőgyógyásznál, de vele nem beszéltem az evészavaromról.
Azt mondta szervi elváltozás nincs és ő is fogamzásgátló szedést javasolt. Ennek már fél éve, azóta szedem a gyógyszert. Előtte 2 évig próbálkoztunk, de semmi :( Egyébként 24 éves vagyok, és köszönöm a válaszokat!
2018. jan. 18. 16:15
4/9 anonim válasza:
Hagyd abba a gyogyszert, mellette nehezen leszel terhes :)
5/9 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszi ;)
2018. jan. 18. 21:15
6/9 anonim válasza:
Nekem a barátnőm Anyukája tinédzser kora óta bulímiás és 2 gyönyörű, egészséges gyereke született, már 57 éves. Viszont a foga már teljesen tönkrementek és a többi tünete is megvan, ami ezzel jár. Sajnos a lelki oldala sem felemelő. Amikor ül a család a tévé előtt és hallják ahogy Anyu éppen adja ki magából például a vasárnapi ebédet. Kiskori emlékei között ezt említette először. Szerintem próbálj meggyógyulni gyerekvállalás előtt.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, rajta vagyok, mint mondtam már elég jól haladok a gyógyulással, de ez nem egyik napról a másikra történő folyamat. :) Csak tanácsokat, esetleg tapasztalatokat várok azoktól akik esetleg ilyen problémával estek teherbe. Előre is köszönöm :)
2018. jan. 21. 19:11
8/9 anonim válasza:
Gyógyulásom után 13 évvel lettem várandós, igaz én akkor találtam meg a párom, így előtte nem jött szóba a gyerekvállalás. Szedj vitaminokat, sportolj, készülj tudatosan a terhességre, menni fog. Hagyd kiürülni a fogamzástátlót. Nekem a Kriston-féle intimtorna is rengeteget segített, nem csak ettől, de aztán beállt a ciklusom. 7 év kellett hozzá és némi pszichoterápia is, gyógyszereket nem szedtem, csak beszélgettünk és relaxációs technikákat tanultam. Nagyon jók a gyógyteák, cickafark a ciklus első felében, palástfű a másodikban, ovu-teszttel rá tudsz jönni, mikor van ovulációd, nyilván most már inkább van, mint nincs, így a ciklusod első és második felét is be tudod lőni. Ami nekem segített még, az a sport. Nálam a futás, kondizás vált be. Aztán kismamaként a jóga. Nem jött vissza az érzés, hogy de jó volna mégegyszer. Többször eszem keveset, sose falok, karácsonykor se.
9/9 A kérdező kommentje:
Utolsó, nagyon szépen köszönöm! Én is futok és igyekszem egészségesen élni, remélem egyszer nekem is összejön... És gratulálok neked, biztos nagyon sokat dolgoztál érte! :)
2018. jan. 29. 22:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!