Ha nincs Peteérés akkor hogyan lehet teherbeesni? Mi a teendő
Figyelt kérdés
2018. ápr. 14. 18:11
1/6 anonim válasza:
Ha magától nincs, sehogy. Hormonpótlást szoktak kapni ilyenkor. Orvoshoz el kell ballagni, megvizsgál és javasol vmit.
2/6 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál elküldött uh-ra
2018. ápr. 14. 19:38
3/6 anonim válasza:
Ugy gondolom hogy ha ilyen kerdes felmerul benned akkor ezt az orvosodtol kell megkerdezned..
tobb megoldasa is van egyebkent, eloszor vaolszinuleg valamilyen hormon keszitmenyt fognak felirni (ne lepodj meg ez sokszor igen borsos aru) ha igy sem sikerul akkor pedig lombikbebi program is lehet opcio.
4/6 anonim válasza:
Peteérlelő, tüszőrepesztő hormonok segítségével.
5/6 anonim válasza:
Szia. Nekem sincs peteérésem. Elmentem egy endokrinológus - nőgyógyászhoz. Ő elküldött jó pár kivizsgálasra ( pl : hormonsor, terheléses vércukorszint mérés, d vitaminszint mérés). Utána pedig felírta a peteérés serkentő gyógyszert és injekciót. UH- val követte végig a ciklusomat. A második ilyen stimulált hónapból megszületett a kisfiúnk.
6/6 anonim válasza:
Ha peteérlelésre nem képes a szervezet akkor nem kéne utánajárni hogy mitől?mert egy magzatot hogyan látna igy el?
Nekem akkut felfázástol nem ért , 3 honapig meg sem jött, kikezeltek és egyből peteérés és baba is lett endokrinologus es hormonok nelkul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!