A barátom nem akar a jövőben kisbabát, mit tegyek?
Lassan 20 éves vagyok, 2 éve vagyunk együtt a barátommal. Együtt tervezünk mindent. Lassan szeretnénk összeköltözni, egyszer összeházasodni. Eddig mindig beszéltük, hogy gyereket szeretnénk, mi legyen a neve (nyilván még csak viccelődésből). Most viszont a barátom elém állt és komolyan kijelentette, hogy nem szeretne gyereket. Ez nem az a tipikus nem áll rá készen, mert nyilván nem 20 évesen szeretnénk gyereket. Azt mondta nem tudja miért lenne jobb az élete pár gyerektől, azt hitte majd miattam megváltozik a véleménye, de még mindíg úgy gondolja, hogy semmi értelme családot alapítani, jók vagyunk mi ketten. Én nagyon családra vágyom majd a jövőben, remélem ez nála is változik majd.
Remélem csak fel kell nőnie, hogy belássa, mennyire jó dolog, ha a gyermekei szeretik.
Erre azt a választ kaptam, hogy ő nem szereti a szüleit.
Nem tudom hogyan terelhetném pozitív irányba a gondolkodását lassan és úgy hogy nem veszi észre.
Vannak esetleg ilyen tapasztalataitok? Ti mit tennétek a helyemben?
Teljesen el vagyok keseredve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!