A barátom nem akar a jövőben kisbabát, mit tegyek?
Lassan 20 éves vagyok, 2 éve vagyunk együtt a barátommal. Együtt tervezünk mindent. Lassan szeretnénk összeköltözni, egyszer összeházasodni. Eddig mindig beszéltük, hogy gyereket szeretnénk, mi legyen a neve (nyilván még csak viccelődésből). Most viszont a barátom elém állt és komolyan kijelentette, hogy nem szeretne gyereket. Ez nem az a tipikus nem áll rá készen, mert nyilván nem 20 évesen szeretnénk gyereket. Azt mondta nem tudja miért lenne jobb az élete pár gyerektől, azt hitte majd miattam megváltozik a véleménye, de még mindíg úgy gondolja, hogy semmi értelme családot alapítani, jók vagyunk mi ketten. Én nagyon családra vágyom majd a jövőben, remélem ez nála is változik majd.
Remélem csak fel kell nőnie, hogy belássa, mennyire jó dolog, ha a gyermekei szeretik.
Erre azt a választ kaptam, hogy ő nem szereti a szüleit.
Nem tudom hogyan terelhetném pozitív irányba a gondolkodását lassan és úgy hogy nem veszi észre.
Vannak esetleg ilyen tapasztalataitok? Ti mit tennétek a helyemben?
Teljesen el vagyok keseredve.
"Nem tudom hogyan terelhetném pozitív irányba a gondolkodását lassan és úgy hogy nem veszi észre."
Ezt az allatomos sunyiskodást..
Szakítsatok.
Ez egy döntés, nem olyan, amit a "majd miattam megváltozik" gondolkodással megváltoztathatsz.
"Volt két osztálytársam gimiben, ők 15-17 évesen kijelentették, hogy nekik sosem kell gyerek és lányok voltak. Mai napig nincs nekik, és a fiúk hagyták eddig is ott őket, mert egy bocsánat "normális" fiúnak is kell 34 környékén gyerek, "
Tehát szerinted az a két lány azért nem normális, mert nem akarnak, és soha nem is akartak gyereket??
14. Ezek szerint így gondolja.... Beteg hozzààllàs.
Teljesen normàlis ha valaki nem vàgyik gyerekre. Èn is kb 15 voltam mikor ez tudatosodott bennem. Akkor született egy baràtnőm testvére és a szüleik folyton a nyakàba varrtàk a gyereket.
Most sincs , lassan 33 leszek, és nem hiànyzik. A férjemnek sem. Csak nehezítené az életünket. Màzli hogy nem kötelező:) 2 kutyusunk viszont van. Imàdjuk őket! Amúgy a fent említett màr 33 éves baràtnőm se akar gyereket. Biztos nem ok nélkül.
Imádkozz istenhez! Ő Máriát is anyává tette szűznemzéssel.
Ha mégsem jönne össze, megadom a telefonszámomat! :-)
A férfiak nem akarnak 20 évesen apák lenni.
A nők legtöbbje már 18 évesen szülne. De ki a franc fogja felnevelni a gyereket? Ki fogja ringatni, ha 25 évesen még diszkóznának? És miért lenne az a pozitív irány, hogy 20 évesen apa szeretne lenni! A fiúk 40 éves korukig minden 18-20 éves lányt meg szeretnének ungabunga, és 40 évesen elvenni egy szűz 18-20 éves kislányt! Ez paradoxon lássuk be! De az 1900-as években bizony a legények nagy része 40 körül nősült! Akiket elvettek azok meg a fiatal "férjhezadó" lányok voltak. Aki 25 volt, már le "vénlány"-ozták. Ilyen a világ.
13-as.
Az a baj, hogy te csak a lány szemszögét nézed. Hogy csak a lány szenvedne, ha a fiú miatt nem szülne gyereket.
Miközben sok olyan apa van, aki eredetileg nem akart volna apa lenni, csak a párjuk "véletlen" terhes lett. És ők meg nem sírhatnak, hogy szenvednek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!