Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » A barátom nem akar a jövőben...

A barátom nem akar a jövőben kisbabát, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Lassan 20 éves vagyok, 2 éve vagyunk együtt a barátommal. Együtt tervezünk mindent. Lassan szeretnénk összeköltözni, egyszer összeházasodni. Eddig mindig beszéltük, hogy gyereket szeretnénk, mi legyen a neve (nyilván még csak viccelődésből). Most viszont a barátom elém állt és komolyan kijelentette, hogy nem szeretne gyereket. Ez nem az a tipikus nem áll rá készen, mert nyilván nem 20 évesen szeretnénk gyereket. Azt mondta nem tudja miért lenne jobb az élete pár gyerektől, azt hitte majd miattam megváltozik a véleménye, de még mindíg úgy gondolja, hogy semmi értelme családot alapítani, jók vagyunk mi ketten. Én nagyon családra vágyom majd a jövőben, remélem ez nála is változik majd.

Remélem csak fel kell nőnie, hogy belássa, mennyire jó dolog, ha a gyermekei szeretik.

Erre azt a választ kaptam, hogy ő nem szereti a szüleit.

Nem tudom hogyan terelhetném pozitív irányba a gondolkodását lassan és úgy hogy nem veszi észre.

Vannak esetleg ilyen tapasztalataitok? Ti mit tennétek a helyemben?

Teljesen el vagyok keseredve.

2018. okt. 1. 00:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
20 éves, két év kapcsolat semmi, együtt sem éltek. Még változhat a véleménye, ha meg nem, akkor keresel olyat, aki akar.
2018. okt. 1. 13:39
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

"Nem tudom hogyan terelhetném pozitív irányba a gondolkodását lassan és úgy hogy nem veszi észre."

Ezt az allatomos sunyiskodást..

Szakítsatok.

Ez egy döntés, nem olyan, amit a "majd miattam megváltozik" gondolkodással megváltoztathatsz.

2018. okt. 1. 15:40
 13/21 anonim ***** válasza:
48%
Hú! Nincs jó döntés, vagy ha van, az nem most derül ki :( Nagyon sajnálom a helyzetet. Nos! Az első udvarlóm, én fülig szerelemmel, romantikus családcentrikus családban nőve fel én mire vágytam? házasság, nagy család. De ő :D nem szeretne megházasodni, hát gyerekeket sem szeretne. 3 év együttjárás után mikor felvetült az eljegyzés, viszakozott, miszerint ő szeret, de nem akar ilyen dolgokat. Mondtam gondolkozzon, elhagyott. Most sincs 34 évesen senkije, egy lúzer, nem marad meg mellette nő, egy 5 perces teljesítményt is alig tudott kicsikarni magából, de elvárás az volt rendesen. Végeszakadt. Van gyerekem, és terhes vagyok. El sem tudnám képzelni az életem gyerek nélkül. Akiben ez az ösztön benne van, annak nyomor ezt elnyomni magában. Mondd meg neki korrekten, hogy imádod, de te nem tudsz boldog lenni, ha nem lehet gyereked. Volt két osztálytársam gimiben, ők 15-17 évesen kijelentették, hogy nekik sosem kell gyerek és lányok voltak. Mai napig nincs nekik, és a fiúk hagyták eddig is ott őket, mert egy bocsánat "normális" fiúnak is kell 34 környékén gyerek, de neked addig nem kell várnod. Nem biztatlak semmire, de tudom mekkora fájdalom olyanra vágyni a másiktól, amit tudod, hogy nem kapsz meg. Remény? Mire? Ha kijelentesz valamit, akkor a másik abba reménykedjen, hogy úgysem igaz, vagy megváltozik a véleményed, vagy nem is úgy gondoltad, vagy mi más? Ez egy nagyon kemény szitu, és csak te tudod eldönteni milyen irányt vegyen az életed! A legjobbakat! kitartás! Minden férfit el lehet felejteni, és akinek van gyereke tudja, hogy minden férfi iránt érzett szerelem elbújhat amögött, ahogy a gyereked szereted. Ez így normális! ( szerintem) Boldog életet kívánok!
2018. okt. 1. 21:26
 14/21 anonim ***** válasza:

"Volt két osztálytársam gimiben, ők 15-17 évesen kijelentették, hogy nekik sosem kell gyerek és lányok voltak. Mai napig nincs nekik, és a fiúk hagyták eddig is ott őket, mert egy bocsánat "normális" fiúnak is kell 34 környékén gyerek, "

Tehát szerinted az a két lány azért nem normális, mert nem akarnak, és soha nem is akartak gyereket??

2018. okt. 2. 11:39
 15/21 anonim ***** válasza:
51%

14. Ezek szerint így gondolja.... Beteg hozzààllàs.

Teljesen normàlis ha valaki nem vàgyik gyerekre. Èn is kb 15 voltam mikor ez tudatosodott bennem. Akkor született egy baràtnőm testvére és a szüleik folyton a nyakàba varrtàk a gyereket.

Most sincs , lassan 33 leszek, és nem hiànyzik. A férjemnek sem. Csak nehezítené az életünket. Màzli hogy nem kötelező:) 2 kutyusunk viszont van. Imàdjuk őket! Amúgy a fent említett màr 33 éves baràtnőm se akar gyereket. Biztos nem ok nélkül.

2018. okt. 2. 14:43
 16/21 anonim ***** válasza:

Imádkozz istenhez! Ő Máriát is anyává tette szűznemzéssel.

Ha mégsem jönne össze, megadom a telefonszámomat! :-)

2018. okt. 2. 17:07
 17/21 anonim ***** válasza:

A férfiak nem akarnak 20 évesen apák lenni.

A nők legtöbbje már 18 évesen szülne. De ki a franc fogja felnevelni a gyereket? Ki fogja ringatni, ha 25 évesen még diszkóznának? És miért lenne az a pozitív irány, hogy 20 évesen apa szeretne lenni! A fiúk 40 éves korukig minden 18-20 éves lányt meg szeretnének ungabunga, és 40 évesen elvenni egy szűz 18-20 éves kislányt! Ez paradoxon lássuk be! De az 1900-as években bizony a legények nagy része 40 körül nősült! Akiket elvettek azok meg a fiatal "férjhezadó" lányok voltak. Aki 25 volt, már le "vénlány"-ozták. Ilyen a világ.

2018. okt. 2. 17:16
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
13-as vagyok és bocsánatot kérek mindenkitől, ha a véleményemmel megbántottam. Én a normálist azért tettem idézőjelbe, mert úgy gondoltam, hogy az emberben alapjáraton arra a korra 90%-ban már kialakul a szaporodási ösztön, hogy nyomot hagyjon, utódot. Persze nem mindenkiből jön elő, sőt van, aki teljesen elzárkózik tőle. Én azért nem értek egyet vele, mert rendkívül családcentrikus vagyok az anyukámnak 11 testvére van. Azzal viszont egyetértek, hogy erőltetni senkit sem szabad, és ha a kérdező nagyon szeretne, a fiú pedig elé állt, hogy neki nem fog kelleni, akkor melyiknek javasoljuk, hogy szenvedjen, vagy tékozolja el a fiatalságát olyanra, ami lehet nem azt hozza a jövőben, amire vágyik. Puszilok mindenkit! Ne bántsatok! Béke van.
2018. okt. 2. 17:45
 19/21 anonim ***** válasza:
17%

13-as.

Az a baj, hogy te csak a lány szemszögét nézed. Hogy csak a lány szenvedne, ha a fiú miatt nem szülne gyereket.

Miközben sok olyan apa van, aki eredetileg nem akart volna apa lenni, csak a párjuk "véletlen" terhes lett. És ők meg nem sírhatnak, hogy szenvednek..

2018. okt. 2. 17:55
 20/21 anonim ***** válasza:
Az nem akarás kérdése, az egy gusztustalan dolog! olyat nem szabad csinálni, hogy a másik ellenére terhes lesz egy nő, jó vannak véletlenek, de van aki direkt lesz terhes, hogy magához láncoljon valakit. Uh, az nem éri meg. Ott is boldogtalanság van. Van olyan férfi és nő is akinek nem kell, és úgyis boldog, ha egymásra találnak boldogok, de ha csak az egyik akar, vagy nem akar, az fájó szerintem. Főleg, ha nagy a szerelem. Sokszor látom, hogy a családi kapcsolatok sokban befolyáslják ezeket a dolgokat. Ti hogy látjátok? Ugye a kérdező írta, hogy a fiú nem szereti a szüleit. Ezért kérdezem. A két lány akiről írtam, náluk az egyik a nővérére mindig haragudott, mert szerinte sokkal több szeretetet kapott, így ő hamar eljött aszülői háztól is. A másik családi kapcsolatai úgy alakultak, hogy szinte vérlázító, nem is írok róla. Szerintetek, főleg akik ezt érzik mi az oka? Ismerek olyat , aki most 49 éves, felnőtt lánya van és azt mondta azt az egyet gyorsan letudta, jó hogy jó anyós volt, mert nem kellett foglalkozni a gyerekkel, ellátták helyettük, és ők bulizni tudtak, meg élvezni az életet. Az ő lánya haza sem jár, és meggyőződése, hogy nem szeretne gyereket. másik és nagyon gyerek dolog :D a fiunk barátnője (ők 10-11 évesek) azt mondta, hogy neki nem kell gyerek, mert ő hatalmas gond a szüleinek, és ő nem akar gondot. Valószínűsítem a kislány ezt otthon hallotta. Tudom, még gyerekek, de a fiam azt mondta anya szerinted változni fog? mert én kettőt is akarok. TUdom! Gyerekek! Szeretném hallani a másik oldalt is szívesen. Elfogadom a más hozzáállást és más gondolkodást is.
2018. okt. 2. 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!