Elküldhet a nőgyógyász mindenféle vizsgálat nélkül meddőségi klinikára?
Egyetertek utolsó, jó vannak már gyerekeitek de az ő születésük óta is tirtenhetet bármi akar a te akar a férjed oldalán. Véleményem szerint a clistyt is csak úgy van értelme elkezdeni ha megvolt az atjarhatosagi és a hirmonvizsgalat és akkor is csak úgy, ha közben folyamatos uh követés van.
Amúgy az egyik hozzaszolasra. Mi mindent meddőségi központban csinaltattunk, ott “készült” a lombikbabank is. Minden tb alapon ment egy vervetelt leszámítva ami 6000 Ft vilt, tehát nem fizettünk semmiért és maximálisan elégedett voltam.
Nyilván a gyógyszereket kellett, lehet én értettem félre, de úgy értelmeztem, hogy magáról a vizsgálatok költségéről volt szo.
Sajnos a gyigyszerek nagyon drágák, lombiknal mindenképp, én nagyon örülök, hogy emeltek a támogatási összegén, így talán többeknek lesz lehetőségük igénybe venni ezt is mint lehetőség. Mi is visszamegyünk szeptemberben egy következő lombikra, kiváncsi vagyok, mennyivel lettek olcsóbbak a gyigyszerek, tehát, hogy ténylegesen érezhető e a nagyobb támogatás.
Akkor félreértettük egymást, azt hittem, hogy a "semmiért sem fizettünk" a gyógyszereket is tartalmazza.
Nagyon drága sajnos igen, még tb támogatottan is :(
Kérdező Te jól teszed, ha felkeresel egy másik orvost, hátha az jobban a segítségedre lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!