PCOm van és kiváncsi lennèk, aki szintén ebbe “szenved”, hogyan jött össze a baba? A kicsit kétségbeesett szériában vagyok és jól jönne egy kis pozitív történet, illetve ötletek! Köszönöm aki válaszol!
Novemberben diagnosztizáltak PCOD és IR...kaptam cukorgyógyszert kegyetlenül elkezdtem számolni a kalóriákat (160gch/180g ch diéta) mozogtam (napi fél 1 óra elliptik tréner) Így, hogy jó gyógyszert kaptam végre beindult a fogyás ami eddig nem. (2 hónap alatt 6 kiló)
Decemberben "próbából" kaptam clostilbegytet, hogy serkentse a peteérést, és januárban teherbe is estem.
Ugyan elővigyázatosságból terhesség alatt írtam progeszteront szájon át, és eddig problémamentes terhességem van. (18h)
Szerintem ez egy pozitív történet. :) Az elején én is nagyon kétségbe estem, mert tudom mi minden történhet, féltem nem lehet gyerekem stb...lelkileg nagyon sokat segített, hogy párom pozitívan állt a dologhoz, a szexet nem lengte be "a vajon most megfogan" érzés.
Bár az is sokat jelent, hogy nekünk nem voltak hónapokba nyúló sikertelen kísérleteink, mivel pont azért mentem szűrésre, hogy megtudjam készen áll e a testem az anyaságra. (nyilván letört a nincs minden rendben diagnózis) Így mikor elkezdtünk a nehezítő tényezők ellenére próbálkozni nem voltunk nagy "pánikban".
Sok sikert neked, és kitartást. :)
Dieta eletmod valtozas sport 17 kilo fogyas es sikerult
Etrend matadt szules utan is
Nekünk 2 év után clostilbegyttel jött össze a baba. Metformint szedtem mellette (akkoriban 3x1000et, ha jól rémlik), de az igazából nem sok vizet zavart, ciklusom sem volt.
Most lassan 7 éve várunk a tesóra. Már nem csak metet szedek, hanem letroxot is, de ciklusom továbbra is csak hébe-hóba van.
Max 100 szenhydraat naponta meglatod segiteni fog
Es sok mandula dio lenmag chimag stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!