Kerdes, hogy miert nem jon a baba?
Sziasztok!
A ciklusom rendszertelen sajnos,most 2 honapig meg sem jott.Kaptam norcolutot,vegre megjott,de egyebkent sztem amugy is lassan vereztem volna,mert mar a gyogyszer 5.napjan elkezdodott a verzes.
Na a lenyeg,higy elkuldott a doki hormonsort nezetni.
Itt az eredmeny:
LH. 3,51
FSH. 6,39
Prolaktin 352
Osztradiol. 109
Progi. 1,27
Shbg. 20,7
Dheas. 2,82
Kiegeszito info:
Sok apro tuszot latott a petefeszkemben(pcos gyanus)
100as letroxot es 425gr metfogammat szedek
Hozzaertok milyennek szamit ez a lelet?
Ha mar itt vagyok akkor ez a friss eredmenyem terhelesrol
Cukor 0: 5,5
Cukor120: 7,0
Inzu 0: 14,9
Inzu120: 72,6
De,sajnos IR az fennall.Arra szedem a metfogammat.
Es most a cukraim is eleg csunyak lettek.
Pcos csak gyanitva van, a petefeszek cisztak miatt,szerintem elmegyek egy 21.napi vervetelre is,hogy lassuk a progi szintet.
Ma kaptam meg az eredmenyt,ugyhogy doki meg nem latta,majd jovoheten megyek vissza
Egyebkent 1 eve probalkozunk,van mar egy lanyom,de o is nehezebben jott ossze.
Doki nem mondott semmit,majd most ha visszaviszem az eredmenyt meglatjuk
21.napi miért nem volt?! Abból látni, hogy volt-e peteérésed az adott hónapban, és ha volt, akkor van-e hiányod.
És "felesleges" egy random 2! Napira menni, mert azért jó látni, hogy az adott ciklus elejei hormonjaidból volt-e pé.
Bocsi az utolsó értéket nem is néztem. Pco-nak tipikus uh képe van. Azt ha megnézik egyből látniuk kell. Pco-m van, vukor beteg vagyok. Pár hónapja volt laparoszkopiám,nem segített nálam. 5-én megyünk inszemre . 2 éve probálkozunk. A mostani dokim segített pár hónap alatt kideríteni a cukrot ,életmód váltás és műtét után azonnal inszemet javasolt,kár az időt húzni. Ha 3-4 alkalommal sem sikerülne megyünk lombikra. Amúgy az első manóm 6éve spontán lett.
Ha a dokid ért hozzá elmondja melyik lépcső után melyik az amit érdemes meglépnetek.
Sajnos nem hozzaerto a dokim,marmint a nogyogyasz,de jarok egy profi endokrinologushoz.
Amugy ma vagyok a cikluson 6.napjan,ez a lelet friss ma hoztam el,azert nincsen 21.napi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!