Komoly kérdés. Hogyan kell gyereket csinálni?
A hőmérőzés műszak mellett nem működik.
Vidd el a feleségedet egy jó endokrinológushoz.
Ismerősömnél 3 hónap szigorú diéta segített, PCO tünetek javultak, baba lett belőle.
Lemondott minden olyan termékről, aminek a címkéjén ott állt a cukor felirat, és csak házilag készített, nádcukros vagy mézes édességet evett/ivott. Lemondott minden, csak fehérlisztből készült péksütiről, kenyérről, marad a teljes kiőrlésű vagy tönkölyös. Nem evett semmilyen tejterméket és húst is csak ritkán.
Szia
Az előttem írók jól mondják.
A PCO nem maradhat kezeletlenül ha babát akartok !
Diéta (fent leírt módon) + mozgás + gyógyszer.
Mert sajnos ha össze is jön, nagyon magas a korai vetélések aránya.
Én azt tudom mondani neked, hogy annak idején amikor kiderült nálam a PCO+IR . MIVEL már akkor nem jött a baba 2 éve, így a dokim felírta a Metformint. plusz diéta, és a mozgás, amit annyira nem tudtam tartani, de van egy kutyám pl. vele rengeteget sétálok a mai napig.
Így az első kezeléses hónapban már össze is jött a baba. Nagy örömünkre.!!!! A gyógyszert szednem kellett 12. hétig, napi 2x1. majd utána fokozatosan vonták meg tőlem és terhesség végére napi 0,5 .
A terhességem probléma mentes volt.
A PCO-t kezelni kell mindenképp.
A hőmérőzés értelmetlen váltott műszakban dolgozóknak sajnos !! Inkább vegyetek ovu tesztet. Neten lehet rendelni olcsóbban. És figyeljétek hogy van e a párodnak peteérése, mert nekem pl. nem is volt.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
PCO kezelve van folyamatosan, párom szed Merckformint és Bromocriptint, de a Merck dózis már a felső határon van, ennél többet a doki sem enged szedni (ő mondta, hogy 2000 milligramm a plafon). Jó hír, hogy a gyógyszerek után pont jó a laborja. Az ovulációja viszont lehetséges, hogy el van csúszva? Teszteltünk extra érzékenységű ovulációs teszttel, amikor elméletileg ovulált és mindig negatív lett egy alkalmat kivéve, amikor nagyon halványan, de ott volt a 2. csík is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!