Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Azokhoz szól a kérdés akik...

Azokhoz szól a kérdés akik túrázni vitték a pici babájukat?

Figyelt kérdés
8 hónapos kismama vagyok, február 21-re vagyunk kiírva... Az a kérdésem akik túrázni vitték a babájukat hány hónapos korban vittétek vagy lehet vinni először? És hány km-re?

#baba #túra #túra a babával
2018. jan. 11. 11:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Körülbelül 4 hónapos volt amikor megmásztuk a budaörsi hegyet a templomhoz. Nem volt nagy táv, de vittünk mindent ami kellhet. Tápszeres volt. Ha szoptattam volna, akkor minden adott. Ekkor kendőbe kötöttem.

Később fél év körül folyamatosan mentünk ide oda. Normafa - Jánoshegyi kilátó táv oda vissza vagy Balatoni nyaralás, egésznapos nyüzsgés, város nézés. Itt már csatos hordozónk volt.

Szerintem nem a kor számít, hanem a te teherbírásod, az időjárás és az étkezési lehetőség megadása. Tehát ha nem esik az eső, a szél elől óvni tudod és tud enni, akkor akár 2 hónaposan is el indulhattok. De szerintem a ti esetetekben reálisabb lesz, hogy nyárra (vagy május környékén) jön el az időtök. Akkor öltöztetni sem kell már annyira a meleg miatt és az erdőkben hűvösebb is lesz a nyári hőségben.

2018. jan. 11. 11:30
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
4,5 hónaposan utaztunk külföldre, ott túráztunk. Magamra kötöttem, végigaludta az egészet :) Több napos kiruccanás volt, de mivel ez volt az elsô alkalom, hogy így elvittük, naponta nem sok km volt a valódi túra. Szopizott is még.
2018. jan. 11. 11:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
3 hónaposan mentünk a Normafához, szoptattam, kendőben vittem és jó idő volt, kora ősz.
2018. jan. 11. 12:00
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
3 honapos koraban mentunk eloszor 1-2 oras rovidebb kirandulasra. Szoptattam, amikor kellett, magunkra kotve vittuk a ferjemmel felvaltva, jokat aludt.
2018. jan. 11. 12:13
 5/6 anonim ***** válasza:
4,5 hónaposan, kb 6 km-re, hosszabbra a szoptatás miatt nem tudtunk, mert tél volt, és nem tudtam volna megoldani.
2018. jan. 11. 17:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Már 1 hónaposan vittem magammal az erdőbe kendőben. Persze nem kell hatalmas túrára gondolni, pár óra a kutyánkkal fel az erdőbe, 4-6-8 km, mikor mennyi volt. Szoptatni lehet, pelenkázni szintén, senki nem lát.
2018. jan. 12. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!