Lehet buta kérdés, de létezik olyan, hogy "ferde" elzáródott méhszáj, amitől nem jutnak be a spermiumok?
Sajnálom kérdező :(
Remélem összejön!
Bár már régi téma, de hátha valakit még érdekel és idetalál.
Nekem 2 átjárhatóságim és 6 inszeminációm volt eddig, kétszer nagyon nehezen tudta az orvos felhelyezni a kiskatonákat, mert görbe a méhnyakam, zárt volt a belső méhszáj. Szerintem sokmindentől függ, hogy épp milyen helyzetben áll, hiszen, ha a nyák és a menstruációs vér ki tud jönni, akkor a kiskatonák is fel tudnak menni.
Az átjárhatósági vizsgálatok egyszer sem fájtak, úgy tette fel a katétert, hogy észre sem vettem, tehát akkor épp "jól állt" a méhnyak/méhszáj.
Érdekes dolgok ezek, egyébként
Spontán lettem babás. És a hüvelyi szülés sem változtatott a méhnyakamon. Ebben a ciklusban is inszeminációm volt, tesót szeretnénk. Brutálisan fájt ez az inszemináció is. Ez van, én elfogadtam.
Gyógymódot én sem találtam még rá, ha a hüvelyi szülés sem segített, hogy változzon, akkor nem tudom mi segítene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!