Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Volt olyan köztetek, akinek a...

Volt olyan köztetek, akinek a szülés előtti napon még C3000 volt a méhszájlelete? Létezik olyan, hogy a méhszáj csak közvetlenül szülés előtt kezd el nyílni?

Figyelt kérdés
2016. márc. 7. 22:38
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem a viz folyt el es akkor is teljesen zart volt, amikor megvizsgaltsk a korhazban. Fajas nem volt, de csak 3 orat kellett varni az elsore.

Egybol 3 percesekkel kezdodott a vajudas. Kevesebb, mint negy ora volt a vajudas kitolassal egyutt, nagyon eros fajasaim voltak, de nyilt a mehszaj rendesen.

2016. márc. 7. 23:02
 2/3 anonim ***** válasza:

Pontos adatot nem tudok mondani, de februárban született a kisfiam (második baba), és nálam így történt: elmentem orvoshoz pont betöltött 38 hetesen. Mondtam is neki, hogy van egy olyan érzésem, hogy a héten meglesz a baba, de miközben vizsgált, mondta, hogy ne nagyon reménykedjek, mert még teljesen zárt a méhszáj, úgyhogy szerinte nagyon kicsi rá az esély, hogy mostanában megszülessen.

Ez volt délelőtt. Aztán hazamentem, tettem-vettem, este kilenckor ledőltem az ágyra, ebben a pillanatban elfolyt a magzatvíz :D Egyébként még a kórházban is azt mondták, hogy épp csak egy kisujjkörömnyire vagyok nyitva (ez volt este 11 körül), és még fájásaim is alig voltak. Na, két órával később már igen izmos fájásaim lettek, és szépen elkezdtem tágulni is, reggel fél hatkor pedig már a kisfiam is a kezemben volt :)

Szóval én majdnem teljesen zárt méhszájjal mentem be a kórházba, mégis könnyen, és viszonylag hamar megszültem a babámat.

2016. márc. 8. 07:58
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem is teljesen zàrt volt az utolsó vizsgàlaton,màsnap reggel jöttek a fàjàsok, mentünk 8ra nstre. Ott is jelezte a gép a fàjàst. Mondtàk,hogy akkor maradok és ma szülünk. 10kor a vizsgàlaton mondtàk,hogy estig vàrnak,hogy mi lesz,mert nem nyìltam semmit. Aztàn amikor délbe jött a doki sàpadtan kérdezte,hogy nem érzek székelési ingert? Mondtam,hogy de meg hànyingerem van. Azt mondta szuper,mert a következő fàjàsnàl nyomnom kell,mert jön a baba,ugyanis eltűnt a méhszàj.

Nem sokkal később megszületett a fiam.

Ilyen is van,ahogy olyan is,hogy vki 3 ujjnyira kinyìlik a szülés előtti hetekben és mégsem nyìlik tovàbb és csàszàr lesz. Semmire nincs garancia.

2016. márc. 8. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!