Szülés alatti méhszáj vizsgálat mennyire érezhető?
szerintem is ilyenkor tágít mindig finoman rajta.
a burokrepesztés nekem is nagyon fájt, meg a vizsgálatok is...
A vizsgálat szerintem nem érezhető,legalább is ha magamból indulok ki.A magánrendelésen havonta megvizsgálja a doki a méhszáj állapotát is,egyáltalán semmit sem érzek ilyenkor.Viszont a vajúdás alatt (az első kisfiam születésekor) egyértelmű,hogy kézzel segített a táguláson,biztos vagyok benne!
Nagyon fájt,brrr.Reflexből "elkaptam" a kezét és aztán persze elnézést kértem tőle....azt mondta nem kell mentegetőznöm,gondolja,hogy nem kellemes.
Szóval valószínűleg te is így jártál :) Egyébként nekem ez rosszabb emlék maradt,mint bármi más,igazi mélyre ható fájdalom volt.
Dejó,hogy nemsokára megint érezhetem :)
Maga a burokrepesztés nekem nem fájt, bár nekem indított szülésem volt, és ez volt az első lépés, közben kezdett el csepegni az oxitocin. Korábban a magzatvíz vizsgálatok sora sem fájt (pedig volt pár..)
Viszont, amikor szülés közben a méhszájamat nézték, hasonlóképpen majdnem leugrottam az ágyról. Nekem hiába jött fájás, ez sokkal jobban fájt. Akkor mondták, hogy próbáltak egy kicsit segíteni... inkább nem kellett volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!