Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » 2. hónap sikertelen próbálkozá...

2. hónap sikertelen próbálkozás. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
35 múltam, van egy hét éves kislányom. Vőlegényemmel november, és december hónapban védekezés nélkül éltünk elég intenzív nemi életet, mindketten nagyon szeretnénk bébit. Ittam a cickafark, és palástfű teát mindkét hónapban. Novemberben kismamavitamint ( inkább a saját magam erősítésére szedtem), decemberben már csak E vitamint, és folsavat szedtem, de azt minden nap. Peteérésem volt december 14-15 körül, LH hullám elindult, egy nap múlva halványodott a második csík, ahogy kell. Azokban a napokban minden nap együtt. Tegnap mégis megjött. Mi lehet a probléma? Ja! Voltam dokinál is rákszűrésen, megnézett hüvelyi UH-val, minden oké velem, semmi kórosat nem talált.
2017. dec. 29. 18:55
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Szeretunk Livi😘😂

Drukk h 2018 a te eved legysb

2017. dec. 31. 10:01
 22/30 anonim ***** válasza:
* legyen
2017. dec. 31. 10:02
 23/30 A kérdező kommentje:

Köszi!

Nektek is boldog új évet!

2018. jan. 1. 11:11
 24/30 anonim ***** válasza:
Egy kis irónia.???
2018. jan. 2. 09:09
 25/30 anonim ***** válasza:

Az hogy hogy estél teherbe 8 évvel ezelőtt senkit nem érdekel. Mármint úgy értve, hogy azóta sok hormonális elváltozás történhetett veled ami gátolja a mostani teherbeesésed. De az is lehet, hogy a barátoddal sem oké minden.

Mellesleg fiatal sem vagy már.

És 1-2 hónappal ezelőtti kérdésednél is írták már páran, hogy ez az idő még semmi. Még 1 év is normálisnak mondható. Úgy emlékszem azt is írtuk már, hogy csináltass hormon vérképet te is, és vizsgáltasd ki a palidat is.

2018. jan. 3. 10:53
 26/30 anonim ***** válasza:

Szerintem mindössze a türelem hiánya

Mi 30 vesek vagyunk az 5. Hónapban jött össze. Mégcsal nem is aggódtunk.. Pedig màr 1 évvel előtze abbahagytam a fogamzásgátlót

2018. jan. 3. 17:59
 27/30 A kérdező kommentje:
Oké, nem aggódok. Tényleg nem nagy idő két hónap.
2018. jan. 3. 19:06
 28/30 anonim ***** válasza:

:)

Drukkolok..

Érdekes, hogy milyen elcsépelt olvasni..deamikor leírom mindig komolyan gondolom...gyakran vissza is nézek ezekre a kérdésekre..de általában meghalnak a válaszok..

Jah és bocs a hibákért..nem vagyok valami ász telefonról

Előző

2018. jan. 3. 19:50
 29/30 A kérdező kommentje:
Semmi baj, jól bírom a lecseszést , lerázom magamról. :) BÚÉK a lecseszősöknek is. :)
2018. jan. 4. 18:40
 30/30 A kérdező kommentje:
Sikerült! A próbálkozás harmadik hónapjában terhes lettem, azóta már 3 pozitív tesztem van, erősödő második csíkkal. 2018 eddig az én évem.
2018. jan. 28. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!