Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » 2. hónap sikertelen próbálkozá...

2. hónap sikertelen próbálkozás. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
35 múltam, van egy hét éves kislányom. Vőlegényemmel november, és december hónapban védekezés nélkül éltünk elég intenzív nemi életet, mindketten nagyon szeretnénk bébit. Ittam a cickafark, és palástfű teát mindkét hónapban. Novemberben kismamavitamint ( inkább a saját magam erősítésére szedtem), decemberben már csak E vitamint, és folsavat szedtem, de azt minden nap. Peteérésem volt december 14-15 körül, LH hullám elindult, egy nap múlva halványodott a második csík, ahogy kell. Azokban a napokban minden nap együtt. Tegnap mégis megjött. Mi lehet a probléma? Ja! Voltam dokinál is rákszűrésen, megnézett hüvelyi UH-val, minden oké velem, semmi kórosat nem talált.
2017. dec. 29. 18:55
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Gratulálok utolsó!

Igazatok van, épp ma mondtam apajelöltemnek, hogy álljunk le a nagyon akarással.

2017. dec. 29. 20:53
 12/30 anonim ***** válasza:
80%

Hát ez már kész poén :) Mondd, hogy direkt csinálod!!! :) :)

Banyek KETTŐ HÓNAP az semmi! Lehet hogy másfél év múlva is itt fogsz tartani, addig fogsz itt hesszelni és minden nap ezzel foglalkozni? Nem zavar, de bszki vedd már le a nevedet mert ez égő!!

2017. dec. 29. 21:05
 13/30 anonim ***** válasza:
2017. dec. 29. 21:07
 14/30 anonim ***** válasza:
92%

Ez a 4. (!) kérdésed az elmúlt 2 hétben, hogy jaj vajon terhes vagy-e vagy miért nem vagy már terhes. Ez agyrém. Az egyik előbbinél peteéréskor akartál a hasadról képet küldeni, hogy terhes has-e?!

Komolyan, ez betegség. Ez nem normális, és pont emiatt nem leszel terhes abszolút ha nem jön meg az eszed.

2017. dec. 29. 21:10
 15/30 anonim ***** válasza:
52%
Köszi szépen a gratulációt, remélem minden rendben lesz. Aki meg azt írta, hogy a kérdező 4. kérdése... nem tök mindegy hányadik? Azért van ez az oldal, hogy kérdezhessenek az emberek. Ha nem tetszik, lépj tovább.
2017. dec. 29. 22:10
 16/30 anonim ***** válasza:
78%

Utolsó, nem, ha valaki konkrétan telespammeli értelmetlen baromságokkal az oldalt, az igenis zavaró. Olyanokkal, hogy peteérés körül vagyok de terhes lehetek a hasméretem alapján, küldök képet. Ez kb. troll kategória mert ennyire senki nem lehet sötét, pláne ha már szült, hogy egy esetleges 1-2 napos (sem) embrió (petezsák inkább vagyis hát még az sem) terheshasat okozzon!

És a többi kérdés is ekkora baromság volt. Ha valaki komolyan válaszol az ilyenekre, az vagy pokoli türelmes vagy komolyan maga is ezen az agyi szinten van.

2017. dec. 29. 22:29
 17/30 anonim ***** válasza:
66%
Édes,drága Livi. NY-U-G-A-L-O-M. Semmi stressz nem kell ide. Nekünk sem jön össze,de már nem is parázok/idegeskedek miatta. Lassan majd orvoshoz kéne mennünk,mivel 1,5 éve próbálkozunk, de semmi.
2017. dec. 29. 22:35
 18/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm 15-ös. Igazából lazán lesz*rom a nekem nem tetsző válaszokat! Azért van az oldal, hogy kérdezzünk, amit akarunk. Én is tudok szelektálni a válaszok közül. Nem tartom magamat sötétnek, sem hülyének, így nem is veszem magamra, csak jókat mosolygok rajta.

Párszor már kifejtettem arról a véleményemet, hogy ha nem tetszik valakinek a kérdésem, az lapozzon. Szerintem meg az a nagyon gáz , amikor többen is, a három különböző kategóriába feltett kérdéseimet figyelik. Én nem érek rá ennyire , naponta egyszer tudok ide is feljönni, annyi dolgom van.Jönni fog az a baba, valamikor, ebben biztos vagyok, a negatív vélemények után is.

2017. dec. 30. 06:18
 19/30 anonim ***** válasza:
54%

Tegnap megis 3 kulonbozo idopontban vAlaszoltal+ mar hajnalbAn is itt voltal😂

Ergo nem napi 1x vagy itt

2017. dec. 30. 17:59
 20/30 A kérdező kommentje:
Milyen sok rajongóm van, aki számon tartja, hogy mikor, és mire válaszolok. :D :D
2017. dec. 31. 07:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!