Clostylbegyt kinek segített?
2 havi kúrát kaptam. A következő menstruációm első napjától kell elkezdenem 5 napig és 2x1-et kell szednem.
Nagyon jól hangzott amit a doktor úr mondott. Bizakodom nagyon.
24 naposak a ciklusaim és régebben veszettül éreztem a p.é-t (folyás, görcs) már egyáltalán nem. Ez elvileg kitolja a normál 28-29 napra és kiszámíthatóbb a p.é. Uh-val nem fogjuk követni.
Várom véleményeiteket, tapasztalataitokat!
Ha nem követitek semmi ertelme.. mert mivan ha nem is hasznal vagy igen de nem reped meg..
De azert valaszolok.
A 3.kura sikerult
Követéssel, otrivelle repesztővel és progeszteronnal.
24+3hkm.
A clostit több 10 éve alkalmazzák, és régen se volt uh figyelés. Ez a mai trend.
Én is következőleg szedem be, nekem se lesz követés :)
2# attól, h "mai trend" még nem ördögtől való. Inkább fejlődésnek hívnám,tudod mi az sztem. Jó dolog!
Mint pl a kemo, ujfajta műtétek, császár is fejlődött és vannak laparos mütétek ez mind-mind fejlődés! Nem mai trend.. ami nem mellesleg a jobb petefészkem mentette meg egy 66x 42mmes cisztától.😉😉 és véletlen adtam neked zöldet ha fel lennél kicsit pontozva.😘
Én is mensi 1. napjától szedtem mindig.
1. ciklusban nem volt peteérés sem.
2. ciklus kvázi tankönyvi lett.
3. ciklusban volt egy késői PÉ, és most már elsős az eredménye :D
Mondjuk nekem előtte sosem volt rendes ciklusom. Nagyjából nem rendes sem.
Amikor tesóbabára vágytunk, már hiába szedtem.
Köszi a válaszokat! Nagyon bízom benne, hogy nálam is sikeres lesz a kezelés!
A doktor úr megkért hogy semmiképp ne stresszeljek rá. Mondtam neki, hogy ez nálam nem olyan egyszerű, de rajta leszek :)
Először meg kellene nézni a hormonjaidat.pl ha alacsony progi hiába csinál a closti ovut nem leszel terhes.
Első babánál nem követtük folyamatosan uhval (nem itteni volt a dokim) de 20.ciklusnap körül mindig mennem kellett uhra h nem e lett ciszta.3.clostis ciklusban lettem terhes.
2.baba végig követtük a ciklusokat.3 clostis ciklus nem lett sikeres.Megbeszéltünk 3 hónap szünetet.Nem tudtam receptért menni.4.pihentetős ciklusban késői ovuból lettem terhes.
3.baba 4clostis ciklus (3ban peteérésem sem volt) után 3 ciklus szünet.Utána closti,ovutól utrogestan és sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!