Már 10 hónapja próbálkozunk és nem jön a baba, kinek mi segített?
Be lehet már jelentkezni dokihoz,hisz az ünnepek miatt lehet csak januárra kaptok időpontot.
Nekünk mi segített? Hogy rájöttek pajzsmirigy alulműködésem, agyalapi mirigy daganatom, inzulinrezisztenciám, sárgatest elegtelenségem, méhszájsebem van, és csak az egyik petevezetékem átjárható. Gyógyszereket kezdtem szedni, diéta, mozgás, kontroll vizsgálatok, 4 inszemináció sem sikerült.
Majd kiderült méhsövényem is van, amit megműtöttek, rá 5 hónapra spontán terhes lettem (persze diéta, sport, gyógyszerek mellett).
Vitamint szedhetsz, e vitaminra és folsavra gondolok kimondottan.
De én bejelentkeznék dokihoz, valószínű úgyis csak januárra kapsz idöpontot.
Annyi gond lehet, hogy képtelenség felsorolni.
Nekem inzulinrezisztenciám van így azt kezelni kellett. Párom januárban megy kivizsgálásra, ha december sem sikeres.
8 honap utan mentem orvoshoz, nekem closti és progeszteron kellett/ segített
10.hónapba már meg sem jött
Mekkora baromságot mondott, egy orvosnak tudnia kéne hogy egy egészséges párnál sem 100% a fogamzás akár 1 évig....
Millió dolognak kell klappolnia ahhoz. Csináltassatok vizsgálatokat, a nőgyógyászati bekukkantás nem elég, pláne hogy ilyen hülyeségeket ígérget a doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!