Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ki milyen teát és vitamint...

Ki milyen teát és vitamint evett ami segített?

Figyelt kérdés
Már 3,5 éve próbálkozunk de nem akar össze jönni a baba.

2017. szept. 8. 09:52
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Voltatok már meddőségi kivizsgáláson?

1 év próbálkozás után javasolt.

2017. szept. 8. 09:54
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Endokrinológus és nőgyógyász együttes munkája + az én együttműködésem segített.
2017. szept. 8. 10:02
 3/10 A kérdező kommentje:

Persze voltunk,már 2 inszemen is túl vagyunk.Jövőre kaptunk lombikra időpontot.

Páromnál kicsit alacsonyabb a spermaszám más problémát nem találtak.

2017. szept. 8. 10:03
 4/10 anonim ***** válasza:
74%

Sajnos erre semmilyen tea, vagy vitamin nincs.

Valószínűleg más dolog áll a háttérben, ami miatt nem jön össze.

Illetve talán célszerű lenne egy picit leállni a témáról, sokaknak jött össze úgy, hogy egy időre feladták a "babatervezést", nem ekörül forogtak a mindennapok és akkor jött össze.

2017. szept. 8. 10:10
 5/10 anonim ***** válasza:

Akkor Profertilt tudok javasolni még a párodnak. Kb. csodaszer szerintünk. Amint nálam elértük a jó peteérést, háromszor lettem azonnal terhes. Sok sikert!

#2 voltam

2017. szept. 8. 10:10
 6/10 anonim ***** válasza:

Herevisszér tágulatot találtak esetleg? Vagy csak úgy minden ok nélkül kevesebb?

A fent említett készítményről jokat hallottam.

Mellete gondolom tudjátok, hogy az egészséges életmód is fontos emellett, meg a forró fürdő kerülése.

2017. szept. 8. 13:15
 7/10 A kérdező kommentje:

Volt here uh-on ott mindent rendben találtak.

Profertilt is szedett az inszemek előtt,sőt hormon injekció kúrát is kapott ami szépen megnövelte a spermaszámot.

Nekem is volt átjárhatóságim mindkét petevezetékem átjárható. Minden véreredményünk tökéletes.

Nagyon bízunk a lombikban,de nem bánnám ha elôtte sikerülne spontán :)

2017. szept. 8. 14:32
 8/10 A kérdező kommentje:

Sokszor helyen olvasom,hogy sokan isznak gyógynövényes teákat illetve különféle vitaminokat szednek.

Nem tudom mennyire tudnának segíteni,vagy mennyire kavar be a ciklusba.

2017. szept. 8. 14:35
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Ezek csak bekavarnának, jól gondolod.

Esetleg az aviva tornát próbáljátok ki.

2017. szept. 8. 14:44
 10/10 anonim válasza:
Nalam az jott be, hogy azt csinaltam amiben hittem, de ha lattam, hogy csak ront vagy nem segit akkor abbahagytam. Ilyen volt pl az AVIVA. Nagyon szerettem volna ha az segit, voltam betanaulason, meg jartam orakra is, de a 30 napos ciklusombol 50 naposat csinalt, hagytam neki egy kis idot, hatha a kezdeti romlas utan hirtelen rendejon, de mivel nem igy lett abbahagytam. (azota sem gondolom, hogy ez nem jo, csak nekem nem valt be). A vegen nekem egy termeszetgyogyasz, mehpempo, es egy osszezarodas muteti feloldasa hozta meg a az eredmenyt. Azt igy utolag nehez megmondani, hogy melyik volt a donto, de talan mind egyutt.
2017. szept. 15. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!