Ki milyen teát és vitamint evett ami segített?
Voltatok már meddőségi kivizsgáláson?
1 év próbálkozás után javasolt.
Persze voltunk,már 2 inszemen is túl vagyunk.Jövőre kaptunk lombikra időpontot.
Páromnál kicsit alacsonyabb a spermaszám más problémát nem találtak.
Sajnos erre semmilyen tea, vagy vitamin nincs.
Valószínűleg más dolog áll a háttérben, ami miatt nem jön össze.
Illetve talán célszerű lenne egy picit leállni a témáról, sokaknak jött össze úgy, hogy egy időre feladták a "babatervezést", nem ekörül forogtak a mindennapok és akkor jött össze.
Akkor Profertilt tudok javasolni még a párodnak. Kb. csodaszer szerintünk. Amint nálam elértük a jó peteérést, háromszor lettem azonnal terhes. Sok sikert!
#2 voltam
Herevisszér tágulatot találtak esetleg? Vagy csak úgy minden ok nélkül kevesebb?
A fent említett készítményről jokat hallottam.
Mellete gondolom tudjátok, hogy az egészséges életmód is fontos emellett, meg a forró fürdő kerülése.
Volt here uh-on ott mindent rendben találtak.
Profertilt is szedett az inszemek előtt,sőt hormon injekció kúrát is kapott ami szépen megnövelte a spermaszámot.
Nekem is volt átjárhatóságim mindkét petevezetékem átjárható. Minden véreredményünk tökéletes.
Nagyon bízunk a lombikban,de nem bánnám ha elôtte sikerülne spontán :)
Sokszor helyen olvasom,hogy sokan isznak gyógynövényes teákat illetve különféle vitaminokat szednek.
Nem tudom mennyire tudnának segíteni,vagy mennyire kavar be a ciklusba.
Ezek csak bekavarnának, jól gondolod.
Esetleg az aviva tornát próbáljátok ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!