Vizsgára készüléshez milyen vitamint ajánlanátok ami Nektek segített?
Figyelt kérdés
2016. máj. 3. 12:55
1/7 A kérdező kommentje:
Tanulok, de úgy érzem már meg kellett volna jegyeznem ennyi tanulással. Ha stresszelek hajlamos vagyok mindent elfelejteni. :(
2016. máj. 3. 12:58
2/7 anonim válasza:
Azt mondják hogy a halolaj, omega3 kapszula az jót tesz. Meg mozogj eleget,akkor is ha tanulsz, ez fontos! Tudom én is milyen, mikor úgy érzed hogy egy perced sincs masra a tanulason kivul de tenyleg sokkal hatásosabb ha egészségesen eszel ( nem ragcsak csokik stb ami vizsgára készülés közben gyakran becsúszik) napi legalabb egy orat intenzíven mozogsz. Jobban is fogsz aludnil kipehentebben meg az agyad is jobban fog
3/7 anonim válasza:
Sedatif PC, csoki ,dió, méz. Tudom nem vitamin, de segít a tanulásban.
4/7 anonim válasza:
Ginseng, csak ne gagyit, az úgysem használ...
6/7 Leveltetu válasza:
Barmit is szedsz nem fog segiteni annyira mint a turelem, nyugodtsag es a logikus tanulas. Legjobb ha asszocialva tanulsz.
7/7 anonim válasza:
Bár lehet, hogy már későn van, de lehet valakinek még segít.
Ahogy az első válaszoló is mondta, hal olaj / omega3.
Nekem a lecitin vált be a legjobban erre a célra főleg, ha nem eszel szóját, akkor fogod érezni a különbséget.
Javítja az emlékezőképességet, serkenti az agytevékenységet és enyhe nyugtató hatású.
A gisenget akkor ajánlom csak, ha tanulás közben fáradt vagy, az inkább állóképességet / fizikai erőt ad, én úgy vettem észre. Bár a dobozon rajta van a szellemi erőnlét növelés is.
Ezen kívül én szednék a helyedben még egy kis magnéziumot, csökkenti a stressz szintet és a vérnyomást, jó hatással van az idegrendszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!