Az E vitamin segített már a teherbeesésben? Volt hogy nem jött össze és miután elkezdte szedni az E vitamint sikerült?
Figyelt kérdés
Ma kérdeztem a körzetit, hogy az E vitamin serkentheti-e a peteérést, és azt mondta igen.2008. jún. 19. 20:45
1/5 anonim válasza:
volt! Nekem egy dobboz sem fogyott el, de én peteérésserkentőt is kaptam, mert az sem volt, úgyhogy nem tudom mi volt hatásos, de az egyik ismerősöm (42 éves) ő csak határozottan e-vitamint szedett és 7 év után összejött a baba..azóta 4 éves a kiscsávó.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Biztos ami biztos elkezdtem szedni :-)
2008. jún. 19. 20:55
3/5 anonim válasza:
Szia!
Nekem a fogamzásgátló abbahagyása után javasolta az orvos, hogy minél előbb helyreálljon minden.Ez 4hónapja volt, azóta semmi.de nálunk lehet, hogy a párommal van pici gond.De nyugodtam szedd csak ártani nem fog!!!
4/5 anonim válasza:
A párommal voltunk családtervező programon. Erősen javasolják a terhességi vitamin szedését, már a teherbeesés előtt 3 hónappal. Ebben is van E vitamin és még ráadásul a vitaminhiánnyal összefüggő születési rendellenességeket is ki lehet vele zárni. Én ezt javasolnám.
5/5 anonim válasza:
Szia!Nekem nem tudom hogy a szerencsének köszönhető,de az tény hogy szedtem e-vitamint meg ittam cickafark és palástfűteát+ folsavat és hála a jó istennek nekünk összejött.Már várom a babót!Ja ezt 1 hónapig csináltam és eredmény az lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!