Zoely fogamzásgátlót szedek de nem jön meg. Járt már valaki így?
Remélem nem jársz úgy mint én - Én ettől a gyógyszertől 3 hónapig véreztem. Akkor dühből abba hagytam, "kijött minden" ami nem tudott addig leválni és azóta normális a ciklusom, helyre állt a rend.
Ha rám hallgatsz, kikéred a doki véleményét. Én azt olvastam a gyógyszerről, hogy annyira új, hogy még nincsen rendes statisztikájuk, hogy emberek hogy reagáltak rá.. Mert még nem jött be annyi adat, hogy összevessék. Milyen mellékhatások jönnek ki stb.
Hát én SOHA TÖBBET nem váltom ezt ki..
Ha esetleg váltani szeretnél, kérd ki a dokid tanácsát a Mistral nevű fogamzásgátlóról. Nekem ezt javasolta, mert ez az egyik legjobb. A harmadik levélnél tartok és már nincsenek ciklus közti fájdalmaim (cisztás vagyok).
Az első pár napban nagyon rosszul voltam tőle (hányás), de lekopogom, azóta minden oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!