Lehet majd idővel gyerekem, ha fogamzásgátlót szedek?
Menstruációs problémákra MEGOLDÁS kellene, nem Tüneti Kezelés...a fogamzásgátló meghozza a megvonásos vérzést,de az nem menstruáció....
Meg kell keresni a baj okát,és azt kezelni! Mert a kezelés hiánya vezethet teherbeesési problémákhoz. Egyáltalán mi a bajod? Pcos ki lett zárva?
Így lehet. Rendszertelen menstruációra NEM gyógyír a tabletta, hosz kikapcsolja a saját ciklusodat, elfedi a tüneteket, művi ciklust kreál.
A post pill amenorchea (tabletta abbahagyása utáni vérzéskimaradás) is gyakoribb, ha így írják fel.
ennyire fájó görcsölés hátterében biztosan áll valami gond, ezt csak elfedi a fog. gátló sajnos és ront a helyzeten!
Kérdésedre válaszolva: én 2 éve hagytam abba a tablettát, egy évig nem volt ovulációm, a fog. gátló úgy elaltatta a szervezetemet, hogy csak gyógyszerrel (closti) tért magához, és annyira elsorvasztotta a méhnyálkahártyámat, hogy szinte nem is volt.
Az biztos, hogy ha sikerül teherbeesnem, én soha de soha többet egy szemet se veszek be, 3 másik barátnőm ugyanígy járt sajnos.
Vannak, akiknél nem árt semmit, van, akinél igen.
Nem tudhatod, melyik csoporthoz tartozol, de mondd, érdemes kipróbálnod és kockáztatnod? Mert ha eleve van nőgyógyászati gondod, akkor nem biztos, hogy vígan rögtön teherbe tudsz esni a bogyók után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!