A ciklusom közepén, a 15. napon barna (szinte fekete) folyást vettem észre, nem folyamatosan, hanem napközben változott. Valamikor délelőtt, valamikor pedig csak délután volt. De 6 napig tartott. Fogamzásgátlót szedek. Szerintetek?
Lindynette 20-at szedem, már másfél éve. július 14. -én jött meg. (2 nappal hamarabb mint szokott). A párommal együtt voltunk a ciklus közepe tájt, a 16. napon--> július 29. én. (ekkor fent volt a hőm 37,1. ez a barnázás 2. napján volt. ) A bogyóból a 6. -ik szem kimaradt--> a ciklusom 12. napján, július 21. -én. Eddig soha nem tapasztaltam ilyen barnázást. a barnázás 6. napján pici vérzés, amit nem is mondanék vérzésnek, inkább halvány piros pecsételésnek (bugyin nem látszott, csak a tamponon alig) augusztus 2.-ra jelentkezett, de ma, 3.-án, már semmi, teljesen elmúlt minden. (7. nap) Augusztus 10-11-re várom a menzit.
Lehetek terhes, hogy kihagytam egy szemet? Fent lehet a hő gyógyszer mellett ciklus közepén 2 napig?
A hőm most stabilan 36.7 nem változik.
Köszi a választ!
Már 12 napja maszatolok. Az uh-nem latszott semmi. Abba fogom hagyni a fogamzasgatlot...
Holnap vagy utana kellene megjönnie, ha nem jon meg, vegyek egy tesztet?
De a doki mondta volna, ha baba lenne.. uh-n mikortol latszik a petezsak??
2 napja késik. Lehet veszek egy tesztet... A nővéremnek nem látták a petezsákot, csak a 4. héten.
Szóval biztos, ami biztos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!