Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Miért van sok apró tüszőm, ha...

Miért van sok apró tüszőm, ha nincs PCOS sem IR?

Figyelt kérdés

A hormoneredményeim teljesen jók, nincs IR-em, a ciklusom 31-34 nap között vannak (a doki szerint ez még normális), van peteérésem, megtörténik az ovuláció. Azonban 2 doki szerint is PCO jellegű a petefészkem..., de más tünetem nincs.

1,5 éve nem jön a baba, de eddig úgy néz kis a férjem miatt... De én egy kicsit aggódok, hogy velem is gond van. Hamarosan megyünk a Kaáliba, de előtte még informálódok, hátha vannak sorstársaim.

2017. jún. 23. 09:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
És a ferjednek mi baja? Vagy ezért mentek Kaaliba?
2017. jún. 24. 12:26
 12/15 anonim ***** válasza:
Egyébként Kecsón Naszódynál voltál gondolom. Igaz, hogy egy valóságos sztárdoki, de nem tévedhetetlen.
2017. jún. 24. 12:28
 13/15 anonim ***** válasza:

3-as vagyok

szerintem nagyon tévúton jársz. Bele nem kezdenék sem inszembe, sem lombikba, csak rosszabb lesz a helyzet, hidd el. 2 orvos is azt mondta, hogy PCO jellegű a petefészked, de Te annak az egynek hiszel, aki azt mondta, hogy minden rendben. Ha minden rendben lenne, akkor nem itt kérdeznél, viszont nem értem, hogy miért kérdezel, ha úgysem fogadod el a válaszokat.

2017. jún. 26. 10:06
 14/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is 2 doki mondta nincs ír-em,2 meg azt ,hogy mégis van.

Ha pecos vagy akkor ir is van

De így,hogy nem írod le az eredményed nehéz választ adni.

Kétlem ha tényleg Naszódy Péternél voltál ő jónak mondaná az eredményed.esetleg ha másnál voltál Kecskeméten

Nekem se volt brutál ír értékeim mégse mondta rá ,hogy ez jó.

2017. jún. 26. 10:25
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem is sok apró tüszőm van és ires vagyok, pco egyenlőre úgy néz ki nincs(sok orvos azt mondta nincs ir em de végül kiderült hogy igen is az van)
2017. júl. 3. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!