Miért van sok apró tüszőm, ha nincs PCOS sem IR?
A hormoneredményeim teljesen jók, nincs IR-em, a ciklusom 31-34 nap között vannak (a doki szerint ez még normális), van peteérésem, megtörténik az ovuláció. Azonban 2 doki szerint is PCO jellegű a petefészkem..., de más tünetem nincs.
1,5 éve nem jön a baba, de eddig úgy néz kis a férjem miatt... De én egy kicsit aggódok, hogy velem is gond van. Hamarosan megyünk a Kaáliba, de előtte még informálódok, hátha vannak sorstársaim.
3-as vagyok
szerintem nagyon tévúton jársz. Bele nem kezdenék sem inszembe, sem lombikba, csak rosszabb lesz a helyzet, hidd el. 2 orvos is azt mondta, hogy PCO jellegű a petefészked, de Te annak az egynek hiszel, aki azt mondta, hogy minden rendben. Ha minden rendben lenne, akkor nem itt kérdeznél, viszont nem értem, hogy miért kérdezel, ha úgysem fogadod el a válaszokat.
Szia!
Nekem is 2 doki mondta nincs ír-em,2 meg azt ,hogy mégis van.
Ha pecos vagy akkor ir is van
De így,hogy nem írod le az eredményed nehéz választ adni.
Kétlem ha tényleg Naszódy Péternél voltál ő jónak mondaná az eredményed.esetleg ha másnál voltál Kecskeméten
Nekem se volt brutál ír értékeim mégse mondta rá ,hogy ez jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!