Miért van sok apró tüszőm, ha nincs PCOS sem IR?
Figyelt kérdés
A hormoneredményeim teljesen jók, nincs IR-em, a ciklusom 31-34 nap között vannak (a doki szerint ez még normális), van peteérésem, megtörténik az ovuláció. Azonban 2 doki szerint is PCO jellegű a petefészkem..., de más tünetem nincs.
1,5 éve nem jön a baba, de eddig úgy néz kis a férjem miatt... De én egy kicsit aggódok, hogy velem is gond van. Hamarosan megyünk a Kaáliba, de előtte még informálódok, hátha vannak sorstársaim.
2017. jún. 23. 09:48
1/15 anonim válasza:
Ha megírnád a hormonokat meg a terheléses eredményt könnyebb lenne mondani valamit.
2/15 A kérdező kommentje:
Nem tervezem leírni, mivel endokrinológusnál voltam vele, aki megállapította, hogy hormonális oka nem lehet a sikertelenségnek, ez az orvosi szakvélemény.
2017. jún. 23. 10:17
3/15 anonim válasza:
Ez csak egy orvosi szakvélemény, ami nem biztos, hogy megbízható. Kérdezz meg több orvost is, az a biztos. Egyébként a tsh is hiába van határértéken belül, 1-2 között jó lennie, ha valaki babát akar. Ha PCO jellegű a petefészked, akkor PCO-s vagy, hidd el.
4/15 anonim válasza:
Jó. Akkor ne várj választ. Nekem is mondtak ilyet. Pedig kemény irem volt.
5/15 anonim válasza:
Nekem is azt mondta két doki, hogy nincs ir-em. A helyi főendokrinológus is. Illetve meddőségi központban meg se nézték a terheléses vizsgálati eredményt, mert őket nem érdekli. Ha atjarhato a petevezeték és a férjem rendben van, akkor 6 inszem aztán lombik. Aztán elmentem pesti dokihoz, ott megállapították, hogy van. Kaptam gyógyszert, szigorú diéta és mozgás. 3 hónap múlva sikerült teherbeesnem természetes úton. Előtte 2 évig próbálkoztunk. Egy orvosi szakvélemény semmit nem ér.
6/15 anonim válasza:
Ha nem tervezed leírni akkor miért kérdezel itt.Valószínűsítem hogy segíteni szeretett volna aki kérte.Nekem is azt mondta a jobbnál jobb hírű orvos,endokrinológus hogy ez is jó az is jó,aztán közbe van ami nem volt jó.Ha pco jellegű a petefészked akkor pco kell hogy legyen.De nem lesznek sorstársaid ha ilyen ellenséges vagy.Szép napot!
7/15 A kérdező kommentje:
Kecskeméten voltam egy nagyon jó endokrinológusnál, nekem ő garancia.
5 pontos cukorterhelésem volt (inzulin is), az eredmény tökéletes.
TSH 1,2 miU/I
2017. jún. 23. 15:02
8/15 anonim válasza:
Hát de akkor mitől van pco jellegű petefészked? Mert a ciszta az egy olyan petesejtből keletkezik, ami vmilyen okból egy ponton megreked az érésben/repedésben, helyette vízzel teli hólyag lesz belőle. Más is okoz cisztát, de azok nem ilyen jellegűek, azokkal foglalkozni se szoktak, és meddőséget se okoznak. Szóval itt nincs rendben valami.
9/15 A kérdező kommentje:
A nődoki és az endodoki is azt mondja ilyen típus vagyok, és a férjem miatt nem sikerül. Csak nekem ez az ilyen típus vagyok vãlasz nem volt értelmezhető.... Az ilyen jellegű petefészek jól reagál a lombik kezelés ideje alatt a stimulãcióra, azt mondták ne aggódjak....
2017. jún. 24. 10:16
10/15 anonim válasza:
Igen remekül reagál a ciszták megnőnek és a nem lesz bennük sejt. Én pont ebbe haltam majdnem bele. Te ilyen dokiknak hiszel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!