Utrogestan mellett is megjon?

Figyelt kérdés
Keses, pozi teszt, utrogestan. Doki szerint ettol tuti nem jon meg. Ugy nezem, megis alakul a menzesz. Nalatok volt ilyen? 2x1-et szedek szajon at.
2017. jún. 21. 11:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Én lombikra jártam, beültetéskor mindenki kapott utrogestant, használni kellett folyamatosan. Mikor menni kellett tesztelni, nekem már előtte nap mindig megjött, pedig azt mondták, hogy utro alatt nem jöhet meg. Így már mindig tudtam, hogy nem lettem kismama... :-(
2017. jún. 22. 10:37
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
1-es vagyok, amikor nem volt baba nekem max 1 napot kesett es megjott. Nem hosszitota a ciklusom. Elmentem masik dokihoz aki kideritette mi a gond es azt kezelte
2017. jún. 22. 11:37
 13/13 A kérdező kommentje:
Ma megjott rendesen utro mellett. Tenyleg az a fura, hogy elvileg ez alatt nem jon meg. Ma reggelre a tesztem is halvanyult amugy. Koszi a valaszt mindenkinek.
2017. jún. 22. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!