Utrogestan mellett is megjon?
progeszteronhiányod van vagy minek az utro? a nők nagy részének van koraterhesen mensi szerű érzése, főleg az első trimeszterben, vagy előzmények miatt kaptad?:)
nemfog megjönni ne aggódj és ha ninsc progihiányod akkor nem azért mert utrot szedsz hanem mert terhes vagy, bizz a babádban...
Én barnázgattam ezért kaptam utrot és elment a baba, de mensi görcseim csak első pár napban voltak aztán elmúltak , magnézium segitett napi 2x1 magnerot
2017. jún. 21. 11:52
2/13 A kérdező kommentje:
Minden rendben nalam. Pozi teszt, halvanyan, majd barnazas es menzesz. Most kaptam, hatha igy nem jon meg, de barnazok egyertelmuen most. Majd irok a dokimnak... Koszi a valaszt.
Lombik mellé kaptam progeszteront. Nekem a 3X3 hüvelykpaszula mellett kezdődött a barnázás, a rendes vérzés csak az elhagyása után jött meg.
A chrinone mellett megjött rendesen, pedig elvileg nincs progeszteronhiányom.
2017. jún. 21. 12:02
4/13 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt :( Akkor nem remenykedek mar. Szolok a dokimnak.
en is utrot szedek , barnaztam de megallt tole
2017. jún. 21. 13:10
én inszem után kapol progit. Nekem se progival, se progi nélkül nem volt barnázás, de ha neked van, akkor lehet emelni a dózist, hátha megmarad a pici. orvoshoz menj minél hamarabb!
2017. jún. 21. 13:37
Ha nincs progihianyod akkor az utro felesleges szinte. De ha megjott akkor sajnos vmi nem volt jo es elment a baba.. nalam is ez volt. :( 1
2017. jún. 21. 13:57
Azért az sem mindegy, hogy mire kapod a progit!
Én írtam, hogy megjött mellette, de én nem voltam akkor terhes!
2017. jún. 21. 14:00
9/13 A kérdező kommentje:
Elso gyereknel is ez volt, sajna nem uj. Csak akkor duphastont kaptam, az mellett siman megjott. Rovidek a ciklusaim, es nincs eleg ido a beagyazodasra. Ezert kaptam. Csak allitotta a doki, hogy evvel nem jon meg. Amugy nem latott meg semmit a het elejen. Jovo het kontroll. Amikor terhes lettem, pont duphaston mentes honap volt. Majd megirom, mi lett, hatha masnak is jol jon a tapasztalat.
10/13 A kérdező kommentje:
Ja semmit se latott a doktor, de halvany pozi tesztjeim vannak, ezert biztosan elkezdodott valami. Ha nem tesztel az ember, ki se derul. Csak ugye kesett is kivetelesen.
Kapcsolódó kérdések: