Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Vetélés után van valami tippetek?

Vetélés után van valami tippetek?

Figyelt kérdés

Nem kellett műteni, de varunk 1 ciklust inkább. Ami mindjárt lejár ( ha megjon időben akkor 3-5nap maximum)

Szedek folsavat es 21.ciklusnapig e-vitamint

Sós furdozok 2 naponta 20perceket, de úgy erzem tehetnek meg valamit h erosodjon a mehem es keszen álljon a szervezetem egy újabb babára.

Párom utána nezett a terhesvitaminoknak es szerinte kikellene próbálnunk az Elevit complex 1-et.

Mit gondoltok? Mit tehetek?

2017. jún. 1. 08:07
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Semmit nem tudsz tenni, ilyen sajnos előfordul. Függetlenül attól, szedtél-e terhesvitamint vagy nem. Ha beteg a baba vagy neked van valami bajod, nem marad meg. Ha csak egyszer fordul elő, szinte biztos, hogy valami baja volt, ha ismétlődik, ki kell magad vizsgáltatni.

Ettől függetlenül nyugodtan szedjél terhesvitamint, szokták ajánlani már a terhesség előtt is.

A sós fürdő minek kell? Szerintem felesleges. Ha van valami bajod (fertőzés), akkor menj dokihoz és kezeljék, ha nincs, akkor meg felesleges.

A méhednek nem kell erősödni, nem azon múlik.

2017. jún. 1. 12:15
 2/2 A kérdező kommentje:

Évek ota sos furdozok, azóta nincs semmi fertozesem, nagyon -nagyon nagy hatással bír a rendszetres alkalmazása, es nem csak női gondok terén. Tehat ezt folytatom, amig ujra teherbe nem esek.:)

Koszonom szepen a valaszod. Egyszer fordult elő, remelem többször nem kell átélnem. A hormonjaim rendben vannak vagyis novemberben néztük.. 2 ciklust varunk meg aztán ujra megnézzük. Remelem nem változott. A progim alacsony kissé de nem veszes, viszont kaptam rá igy is utrot, nehogy mégis azon múljon!:)

2017. jún. 1. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!