Cickafark, palastfű tea mellé méhpempő használata lehetséges? Többi lenn
Januar közepén hosszú évek utan abbahagytam a fogamzásgátlót. 4 évvel ezelőtt mar abbahagytam egy évre de sajnalatosan volt egy méhen kívüli terhessegem amit a természet megoldott es beavatkozás nélkül elment. Utanna újra gyógyszert szedtem. Most január közepén letettem a bogyót mert babat szeretnénk.Az első menzeszem utan a következő 37 napra jott meg.Utanna nem jott meg. Majd 2 hete pozitívat teszteltem es egy hete 4-5hetes terhesen spontan elveteltem. Beavatkozás nem szükséges. Arra gondoltam szednék mehpempot. Rasegitenek meg cickafark 2het + palastfu 2 het kuraval.Van valakinek tapasztalata a 3 együttes használatával? Vagy ez igy tul sok?
Köszönöm ha megosztanátok tapasztalatokat
Én cickafarkot kezdtem el inni, nyilván azt is csak pár napig peteérés előtt+ méhpempő kapszula kúra, semmi más.
Nem tudom ez befolyásolta-e de 2.-ra összejött a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!