Korai spontán vetélés után (4-5 hetes) van valami tipp, hogy hogyan erősítsem a szervezetem egy újabb de sikeres terhesség kihordására?
Velem is ez volt oktoberben. Kovetkezo honaptol probalkoztunk, a dokim azt mondta az egyhetes veteles utani kontrollvizsgalat utan, hogy szabad az ut. 3 honap mulva ujra terhes lettem, mar 22 hetes vagyok. Semmi extrat nem szedtem, nem ittam, stb.
Kivanok Neked is mielobbi babazast :)
Szia,
Nekem ugyanez volt most márciusban.... nagyon megviselt, mert én is úgy éreztem hogy testileg- és lelkileg is felkészültem rá. (3.baba lenne)... most áprilisban is próbálkoztunk, de valami nem stimmel... elég korán elkezdtem vérfoltozni.... femibiont szedek már vagy január óta... bár őszintén most eléggé lebetegedtem, lehet emiatt sem jön össze. Az is baj, hogy folyamatosan figyelem a testem minden rezdülését és úgy érzem belekerültem ugyanabba a szituba, amibe itt sokan, hogy rágörcsöltem...
Elso vagyok, koszonom :)
Mi egybol probalkoztunk utana! Az orvos a veteles utan egy hettel megvizsgalt (addigra elmult a verzes), azt mondta azonnal mehet a probalkozas :))) Meg viccelodtunk is vele, hogy azonnal? O meg nevetve mondta hogy oke addig kimegy a vizsgalobol :)
Sok sikert! Folsavat egyebkent ajanljak, az kell is a babanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!