Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Inszemináció esetén milyen...

Inszemináció esetén milyen gyakran kellett mennetek uh-ra?

Figyelt kérdés
2017. máj. 31. 11:45
 1/10 anonim ***** válasza:
Nagyon gyakran, volt amikor egy héten háromszor. Összesen kb. 7-szer egy ciklusban.
2017. máj. 31. 11:48
 2/10 anonim ***** válasza:
3 naponta azt hiszem. Én mindig odamentem korán, így max. 30 perc késéssel beértem dolgozni.
2017. máj. 31. 12:08
 3/10 A kérdező kommentje:

Nekem 10. napon kell először mennem. Ha hétszer kell utána, akkor majdnem 30. napon lenne a beültetés. Kíváncsi leszek erre.

Hát nálam ez a fél órás késéssel érek, nem jön össze. Reggel el kell vinnem a gyereket oviba (7-nél előbb nem lehet), több mint 100 km a meddőségi centrum és nem autópályán. Legalább másfél óra az út. Mindig varni kell minimum 2 órát. Így már fel 11 és a munkahelyemig legalább 2 óra megint az út. És nálunk 8-16-ig van munkaidő. Ugyfelszolgalat, így nincs lehetőség lecsúsztatásra stb.

2017. máj. 31. 12:14
 4/10 anonim ***** válasza:

10. nap először? Kicsit fura, de biztos hely függő. Nekem a ciklus 2. napjától kellett mennem. Az ultrahang alapján változtattak az injekciók napi adagján.

Gyógyszereket/injekciókat (nem tudom mit kapsz) kiírta előre?

Csak kíváncsiságból melyik meddőségi központ ez?

2017. máj. 31. 13:47
 5/10 A kérdező kommentje:

Tapolca

3. naptól kell 5 napig clostit szedni. Ha ez nem elég, akkor a 10. napi uh alapján még írnak. Kíváncsi leszek

2017. máj. 31. 14:42
 6/10 anonim ***** válasza:

Ne izgulj! Biztos vagyok benne, hogy profik. Szerintem a lényeg, hogy maximálisan bíz az orvosodban. Én azon a véleményem vagyok, hogy az aki ilyen szinten van mint orvos mind jó. A különbség az, hogy te kivel tudsz együttműködni.

Inszeminációt, ahogy én hallottam a ciklus 12-18 napja között csinálják meg.

Drukkolok

2017. máj. 31. 14:49
 7/10 anonim ***** válasza:

Holnap lesz inszeminációm. Egyszer kellett menjek ultrahangra, tegnap, 10. ciklusnap és van is egy 19 mm-es és egy 13 mm-es tüsző. Este be is kellett adnom a repesztő szurit.

Múlt hónapban is volt inszem, szintén egy ultrahang a 11. ciklusnapon és a 13. napon volt a beavatkozás.

Mindkétszer clostit szedtem a 3-7. napig.

2017. jún. 1. 07:00
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Én bízom a sikerben, van már egy csodagyerekünk (orvosok szerint lehetetlen,.hogy az én fiam), csak kíváncsi voltam. Mert ezt elfelejtettem megkérdezni és az első uh pont holnap lesz, ami ugye péntek és jó lenne, ha a kollégák legalább nagyjából tudnák hogyan kell helyettesíteni majd. Tudom, hogy egyedi, mert nem mindegy hogyan érnek a peték, csak kíváncsi vagyok.

Köszi a biztatást!

2017. jún. 1. 12:12
 9/10 anonim ***** válasza:

Magánorvosnál már a 3. ciklusnapon kellett menni, aztán az 5-en, majd a 10. c.napon, és beindult a dolog, mert holnap vagy holnapután lesz az inszem valszeg. tehát holnap uh+ inszem, ha már lehet, ha nem akkor szombaton is menni kell. Szurkoljatok :)

Előző hónapban első héten 1x volt uh, aztán a 2. héten szinte minden nap, volt h, szer ( itt kaptam injekciót), csüt Uh, ( még nem repedt meg), és végül pénteken volt inszem. Nem lehet előre kiszámolni, attól függ, hogy éppen akkor hogyan alakul a tüsződ, fel kell készülni arra is, hogy minden nap menni kell.

2017. jún. 8. 16:17
 10/10 anonim ***** válasza:

ja, és mi direkt amiatt mentünk magánba, mert inkább fizetünk, de legyen munkaidőn kívül, este az inszem, mert kell az állás, viszont nem tolerálnák, ha 2naponta késnénk, vagy nem mennénk....

A férjem a külföldi üzleti útjait is lemondta, mert nem lehet kiszámolni a dolgokat, nem lehet tervezni előre, mi emiatt nem megyünk nyaralni se. Meg hát nem olcsó, a nyaralás amiatt is ugrik.

2017. jún. 8. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!