Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Hogyan bízzak újra abban hogy...

Hogyan bízzak újra abban hogy sikerül?

Figyelt kérdés

Már évek óta próbálkozunk. Sajnos eddig eredménytelenül.

Már nem is emlékszem, milyen érzés, ami az első 10-12 hónapban volt, hogy bíztam abban, hogy nekem is sikerülni fog teherbeesnem!

Főleg most jött el a mélypont, pedig most vágtunk bele a meddőségi kezelésekbe is (inszemezünk).

Talán a csalódástól félek, de már egyre kevésbé tudom elhinni, hogy én is lehetek szerencsés. Vannak napok, amikor elhiszem. Aztán egyszerűen elszáll, félek az újabb csalódásoktól.

Lelkileg, pszichésen, érzelmileg ez egy hullámvasút, bizakodok, aztán összeomlok.

Akik hasonló cipőben járnak, évek óta meddőséggel küzdenek, ti hogyan dolgozzátok ezt fel, hogyan tudtok éveken át havonta padlóra kerülni majd felállni, megrázni magatokat és menni tovább az úton?

És is küzdök, nem adom fel!

Ja, és a ne görcsölj rá dolgot légyszi ne írjátok,mert amikor buddha nyugodt voltam, az sem használt, amikor más foglalkoztatott, az sem, mert ez biológia!

Várom az inszem eredményét és hinni akarok benne, muszáj elhinnem, hogy nekem is sikerülhet!

2017. máj. 17. 16:13
 1/9 anonim ***** válasza:
Privátban válaszoltam.
2017. máj. 17. 17:42
 2/9 anonim ***** válasza:
Tanácsot nem tudok adni, ugyanis mi is évek óta próbálkozunk. Nálatok mi a baj?
2017. máj. 18. 07:43
 3/9 anonim ***** válasza:
Szia, nálam ma volt egy mélypont, egyik ügyfelem közölte hogy kismama és hogy milyen nehezen viseli ezt a 3.ik terhességet és nem is tervezték stb..hazáig sírtam mert igazságtalannak tartom az életet..itthon a párom jól letolt hogy emiatt képes vagyok bőgni hogy már nem vagyok normális. .gondolom tényleg nem..mi lassan 4 éve küzdünk, lombik nem lehet anyagi okokból, csak inszem az is csak akkor ha jó oldalon érik a tüsző, ha minden jól megy jövő héten lesz a 7.ik... Bocsánat választ nem adtam, de tudd hogy nem vagy egyedül!
2017. máj. 18. 22:50
 4/9 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom utolsó :( A párod sem túl igazságos, én is sírnék, ha ez történne.
2017. máj. 19. 13:26
 5/9 A kérdező kommentje:
Lombikra nem tudtok összegyűjteni valahogy apránként?
2017. máj. 19. 13:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Közel 4 éve mi is babát szeretnénk. Már két lombikon túl vagyunk.... Hogyan mennek a mindennapok mégis? Nehéz kérdés. Nincs nap, hogy ne jutna eszembe, hogy lesz-e valaha gyerekünk. Ezzel együtt kell élni, tudom nehéz. Én is ennyi idő után is még mindig reménykedem, ha esetleg késik egy picit is. Néha szánalmasnak gondolom, és haragszom magamra, hogy miért élem még mindig magam bele, aztán a vége mindig csalódás. És még azon is gondolkodtam a múltkor, hogy ez lesz addig míg menstruálok? Minden hónapban, hogy hátha? Így kell leélni ezeket az éveket?
2017. máj. 19. 18:09
 7/9 anonim ***** válasza:
47%
Prűd leszek, de nem érdekel! K-va élet ez, esküszöm. Ha terhes nő helyére ülök a buszon, már akkor is várandós lennék.... Elég ha férjem rám néz, már pozitív a tesz.... Igazságtalan az élet....
2017. máj. 19. 20:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Az, de hát így megy ez
2017. máj. 19. 22:04
 9/9 anonim ***** válasza:
3.ik vagyok, volt 3 lombikunk nem sikerültek, így már nem költünk rá többet. .eddig olyan 2 millánál járunk, egyszerűen rámenne az életünk..még kb.ezt az évet adtuk meg esélynek az inszemekkel ..nekünk annyi minden keresztbe tett (mehenkivuli, kémiai terhesség) hogy sokszor azt gondolom ha megfeszülök se sikerülne mert valami nagyobb erő azt akarja hogy ne legyen...na nem panaszkodom tovább, azért valahol a lelkem szánalmas mélyén bízok még a csodában! Kívánom mindenkinek az álmok valóra válását!
2017. máj. 19. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!