Hogyan bízzak újra abban hogy sikerül?
Már évek óta próbálkozunk. Sajnos eddig eredménytelenül.
Már nem is emlékszem, milyen érzés, ami az első 10-12 hónapban volt, hogy bíztam abban, hogy nekem is sikerülni fog teherbeesnem!
Főleg most jött el a mélypont, pedig most vágtunk bele a meddőségi kezelésekbe is (inszemezünk).
Talán a csalódástól félek, de már egyre kevésbé tudom elhinni, hogy én is lehetek szerencsés. Vannak napok, amikor elhiszem. Aztán egyszerűen elszáll, félek az újabb csalódásoktól.
Lelkileg, pszichésen, érzelmileg ez egy hullámvasút, bizakodok, aztán összeomlok.
Akik hasonló cipőben járnak, évek óta meddőséggel küzdenek, ti hogyan dolgozzátok ezt fel, hogyan tudtok éveken át havonta padlóra kerülni majd felállni, megrázni magatokat és menni tovább az úton?
És is küzdök, nem adom fel!
Ja, és a ne görcsölj rá dolgot légyszi ne írjátok,mert amikor buddha nyugodt voltam, az sem használt, amikor más foglalkoztatott, az sem, mert ez biológia!
Várom az inszem eredményét és hinni akarok benne, muszáj elhinnem, hogy nekem is sikerülhet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!