Inszemesek! Leírnátok hogy milyen sperma eredménnyel kellett inszemre mennetek?
Előtte kapott valamilyen kezelést a párotok? És használt?
Az én férjem eredményei:
I.
sp. szám: 23m/ml
sp. motilitás:28%
sp. normál morf.: 19%
funkc.sperma konc.: 2.3m/ml
mozgó sp. koncentr.: 2.3m/ml
II. 3havi Proviron után:
sp. szám: 76m/ml
sp. motilitás: 51%
sp. normál morf. 34%
funkc. sp. konc.: 21m/ml
mozgó sperma konc.: 38.7%
III. 6. havi kontroll, 3 havi gyógyszermentes idő után:
sp. szám: 18m/ml
sp. motilitás: 23%
sp. normál morf.: 18%
funkc. sp. konc.: 1.7m/ml
mozgó sperma konc.:4.1m/ml
IV. vizsgálat 2 hétre rá, 2 heti gyógyszerszedés (újra Proviron) után, most június közepén:
spermatogramm: 12.1m/ml
20% élénken
10% renyhén
70% nem mozog!!!!
Kóros alak: 10-15%
Most még egy andrológushoz készülünk augusztusban, de az én dokim már inszemmel riogat. Ebben a hónapban azért még stimulált, hátha. Most van ovum. Van esélyünk?
Szia!Esély az mindíg van...de a végtelenségig nem szabad várni,szerintem.
Nálunk is "spermagond"van,volt closty-s stimu után spontán próbálkozás,3 hónapig,nem jött össze,aztán elmentünk a Meddőségi Központba,amit egyáltalán nem bánok,itt végre jó kezekben vagyunk,úgy érzem...volt 3 inszemináció,aztán áttértünk a lombikra,ebből is most készülünk a másodikra.
36 leszek,nagyon nem tudok már csodákra várni....
Nem szabad feladni,és tényleg,ne félj az inszemtől,teljesen veszélytelen,bár csak kis fokban eredményes,sajna.....hallgass az orvosra!Üdv.
Pancsura, mennyivel kell több tüszőérlelőt szedni a lombiknál?
2.inszeminációm volt, jöv.hétre várom az eredményt.
Inszemhez napi 2 clostit szedtem.
Mennyivel kell több gyógyszert szedni a lombiknál?
Ezzel a clostis kezeléssel 6 tüszőm lett.
Lombikhoz mennyi tüsző szükséges?
Kedves kérdező!
Ne félj az inszemtől, maga a sperma felrakása abszolút nem fáj. És általában clostit kapnak az inszemesek előtte 5x2-t.
Az inszemhez ha jól tudom, minimum 10millió/ml sperma kell.
Nekünk azért kellett az inszem, mert rosszul mozogtak, lassúak voltak, deformáltak voltak és sűrű volt az anyag.
Szépen felkészítik a spermát, vitaminos oldatba teszik őket, azaz fickósítják és utána felfecskendezik a méhedbe :)
Kedves Második Válaszoló!
Lombiknál úgy tudom injekció van,illetve bizonyos protokolloknál esetleg fogamzásgátló,aztán injekció,többféle is,ez teljesen egyéni,mindenkinél más...
Elvileg itt egyszer leállítják a saját hormonműködésedet,aztán elkezdik stimulálni,aztán végül tüszőrepesztő,aztán leszívás,általában rá 2 napra beülti...
De olyant is hallottam már,hogy inszemnek indult,de olyan sok tüsző lett,hogy lombik lett belőle...az eredményt nem tudom...
Nos elvileg 6 tüsző,vagy még kevesebb is elég lehet a lombikhoz,akár egy is,ha az utána megtermékenyül,osztódik,utána visszaültetik,persze ez rizikós...
Sok sikert kívánok!!!
Kedves Pancsura, Kedves 3. , 4. válaszoló! köszönöm a bizatást, nagyon kedvesek vagytok! Magától a beavatkozástól egyáltalán nem félek, inkább az IVF -nél a tüszőleszívás aggaszt(ana), főleg helyi érzéstelenítésban. Az inszem már tudom hogy nem fáj:), bár még nem tapasztaltam.
Kedves 2. válaszoló! Sok sikert neked, remélem minél előbb pocakos leszel!!!
Képzeljétek, az utolsó eredmény után pár héttel pozitívat teszteltem.......... sajnos nagyon hamar megszakadt, mé biokémiai terhesség korában. Sőt, erre bő 3 héttel már csak 4.8M/ml lett az eredmény! Szóval remény mindíg van............
Most ismét orvos, és keressük a lehetőségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!