Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Inszemesek! Leírnátok hogy...

Inszemesek! Leírnátok hogy milyen sperma eredménnyel kellett inszemre mennetek?

Figyelt kérdés

Előtte kapott valamilyen kezelést a párotok? És használt?

Az én férjem eredményei:

I.

sp. szám: 23m/ml

sp. motilitás:28%

sp. normál morf.: 19%

funkc.sperma konc.: 2.3m/ml

mozgó sp. koncentr.: 2.3m/ml

II. 3havi Proviron után:

sp. szám: 76m/ml

sp. motilitás: 51%

sp. normál morf. 34%

funkc. sp. konc.: 21m/ml

mozgó sperma konc.: 38.7%

III. 6. havi kontroll, 3 havi gyógyszermentes idő után:

sp. szám: 18m/ml

sp. motilitás: 23%

sp. normál morf.: 18%

funkc. sp. konc.: 1.7m/ml

mozgó sperma konc.:4.1m/ml

IV. vizsgálat 2 hétre rá, 2 heti gyógyszerszedés (újra Proviron) után, most június közepén:

spermatogramm: 12.1m/ml

20% élénken

10% renyhén

70% nem mozog!!!!

Kóros alak: 10-15%

Most még egy andrológushoz készülünk augusztusban, de az én dokim már inszemmel riogat. Ebben a hónapban azért még stimulált, hátha. Most van ovum. Van esélyünk?

2012. júl. 22. 07:25
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!Esély az mindíg van...de a végtelenségig nem szabad várni,szerintem.

Nálunk is "spermagond"van,volt closty-s stimu után spontán próbálkozás,3 hónapig,nem jött össze,aztán elmentünk a Meddőségi Központba,amit egyáltalán nem bánok,itt végre jó kezekben vagyunk,úgy érzem...volt 3 inszemináció,aztán áttértünk a lombikra,ebből is most készülünk a másodikra.

36 leszek,nagyon nem tudok már csodákra várni....

Nem szabad feladni,és tényleg,ne félj az inszemtől,teljesen veszélytelen,bár csak kis fokban eredményes,sajna.....hallgass az orvosra!Üdv.

2012. júl. 22. 13:05
 2/7 anonim ***** válasza:

Pancsura, mennyivel kell több tüszőérlelőt szedni a lombiknál?

2.inszeminációm volt, jöv.hétre várom az eredményt.

Inszemhez napi 2 clostit szedtem.

Mennyivel kell több gyógyszert szedni a lombiknál?

Ezzel a clostis kezeléssel 6 tüszőm lett.

Lombikhoz mennyi tüsző szükséges?

2012. júl. 22. 16:25
 3/7 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Ne félj az inszemtől, maga a sperma felrakása abszolút nem fáj. És általában clostit kapnak az inszemesek előtte 5x2-t.

Az inszemhez ha jól tudom, minimum 10millió/ml sperma kell.

2012. júl. 22. 16:26
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekünk azért kellett az inszem, mert rosszul mozogtak, lassúak voltak, deformáltak voltak és sűrű volt az anyag.

Szépen felkészítik a spermát, vitaminos oldatba teszik őket, azaz fickósítják és utána felfecskendezik a méhedbe :)

2012. júl. 22. 16:27
 5/7 anonim ***** válasza:

Kedves Második Válaszoló!

Lombiknál úgy tudom injekció van,illetve bizonyos protokolloknál esetleg fogamzásgátló,aztán injekció,többféle is,ez teljesen egyéni,mindenkinél más...

Elvileg itt egyszer leállítják a saját hormonműködésedet,aztán elkezdik stimulálni,aztán végül tüszőrepesztő,aztán leszívás,általában rá 2 napra beülti...

De olyant is hallottam már,hogy inszemnek indult,de olyan sok tüsző lett,hogy lombik lett belőle...az eredményt nem tudom...

Nos elvileg 6 tüsző,vagy még kevesebb is elég lehet a lombikhoz,akár egy is,ha az utána megtermékenyül,osztódik,utána visszaültetik,persze ez rizikós...

Sok sikert kívánok!!!

2012. júl. 22. 21:28
 6/7 A kérdező kommentje:

Kedves Pancsura, Kedves 3. , 4. válaszoló! köszönöm a bizatást, nagyon kedvesek vagytok! Magától a beavatkozástól egyáltalán nem félek, inkább az IVF -nél a tüszőleszívás aggaszt(ana), főleg helyi érzéstelenítésban. Az inszem már tudom hogy nem fáj:), bár még nem tapasztaltam.

Kedves 2. válaszoló! Sok sikert neked, remélem minél előbb pocakos leszel!!!

2012. júl. 24. 08:51
 7/7 A kérdező kommentje:

Képzeljétek, az utolsó eredmény után pár héttel pozitívat teszteltem.......... sajnos nagyon hamar megszakadt, mé biokémiai terhesség korában. Sőt, erre bő 3 héttel már csak 4.8M/ml lett az eredmény! Szóval remény mindíg van............

Most ismét orvos, és keressük a lehetőségeket.

2012. szept. 27. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!