Nem sikerül a kistesó? Már 6 hónapja, voltam vérvételen semmi gond, rákszűrés jó eredménnyel. A párom hogy tudna elmenni sperma vizsgálatra, vagyis hova mehet ilyen kéréssel?
Figyelt kérdés
2009. jún. 6. 13:28
1/5 anonim válasza:
Ha egy gyerköc már van,nagy gond nem lehet,csak nem jó idöben vannak a "katonák"jó helyen.
2/5 anonim válasza:
Andrológián foglalkoznak a spermiumok vizsgálatával.
4/5 anonim válasza:
Rossz időben próbálkoztok. Mi is így voltunk az elsővel. A 7. hónapban sikerült végül. Türelem, ez még teljesen normális. Vizsgáld meg először a ciklusod. Ha megismered, akkor pontosan tudni fogod, hogy mikor kell együtt lennetek a kistesóhoz. Egyszer már sikerült, úgyhogy másodszorra is mennie kell. Még várj egy kicsit szerintem az orvossal, valószínűleg nem is fognak még beutalót adni,az orvos is türelemre int majd.
5/5 anonim válasza:
Nekünk a kisfiunk első hónapban sikerült, így azt gondoltuk a kistesóra se kell sokat várni.Fiatalok vagyunk, semmi bajunk.
Ehhez képest 8-9 hója minden hónap sikertelen volt.
Mértem a hőmet, használtam ovu tesztet szedtem 2 hó closty-t, és semmi...
Ezután úgy voltunk már vele, hogy jó, akkor ha nem akar akkor nem jön az a baba.
Aztán februárban a nem várt vérzésem előtt 2 nappal lettem babás, mert nem jött meg és a teszt csak 10 nap késéssel mutatta:)Szóval mikor rábíztuk a természetre a dolgokat, akkor egyből beköltözött :))
20 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!