Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Meddő vagyok? Voltam orvosnál,...

Meddő vagyok? Voltam orvosnál, de nem mondott semmit, elküldött azzal a válasszal, hogy semmi bajom, de a leleten teljesen más állt! Miért nem jön össze a baba?

Figyelt kérdés
Kicsit zavaros a történet, szóval az elején kezdem. 12évesen, miután megjött az első menstruációm, több mint 10napig véreztem. Elvittek szüleim nőgyógyászhoz, aki csinált alhasi uh-t, azt mondta, hogy nincs kifejlődve a méhem, és valószínű nem tudnék a későbbiekben kihordani egy gyereket. A vérzésre fogamzásgátlót írt fel, amit 5napig kellett szednem, hogy beálljon. A menstruációmmal évekkel később is voltak gondjaim, hol megjött, hol hónapokig nem. Lett egy komolyabb párkapcsolatom, akkor már én mentem és kértem fogamzásgátlót, akkor az orvos azt mondta, a méhem szépen kifejlődött. Ezt a fogamzásgátlót több mint 4évig szedtem. Tavaly júliusban hagytam abba a szedését. Mostani párommal szeretnénk babát vállalni, de sehogy nem jön össze. Februárban nagyon erős alhasi görcseim voltak és erős vérzésem is. Elmentem nőgyógyászhoz, aki megvizsgált, elküldött sürgősségi vérvételre és csinált vaginális uh-t is. Mire vissza kellett mennem a papírért, már egy másik orvos volt, aki megnézte a vérvételes papírt, majd elküldött azzal a szöveggel, hogy semmi bajom. A leleten, amit kiállított, policystas ovarium syndroma volt. Azóta olyan a menstruációm, hogy megjön, 10nap vérzés, de nem erős, olyan normális inkább, elmúlik, 10nap múlva újra vérzek. Nem tudom, másnál is van-e ilyen, vagy ez mennyire normális dolog...? Normális válaszokat kérek!
2017. máj. 13. 22:55
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
48%

Komolyan azt hiszed hogy sovany nok mindig egeszsegesen etkeznek ?

Kizart mert ha ogy lenne nem lenne IR betegseged es minden honapban vereznel

2017. máj. 16. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!