Ha lehetne mar ossze jott volna a baba?

Figyelt kérdés
2evig meg szakitasos modszerrel 3eve meg egyaltalan nem vedekezunk nem voltunk orvosnal mert meg ra er a baba fiatalok vagyunk de nem bannank azt sem ha jonne. Azon gondolkoztam hogy ennyi ido alatt mar teherbe kellett volna essek ha minden rendben van nem? Folleg hogy mindennap vagy minden masnap egyutt vagyunk Szerintetek is valami nem oke?
2017. máj. 1. 15:59
 1/8 anonim ***** válasza:

Elég valószínűtlen, hogy ha 3 évig egyáltalán nem védekeztetek, akkor legalább 1 alkalommal ne lett volna olyan, hogy tényleg jó időben legyetek együtt.

Szóval elképzelhető, hogy valamelyikőtöknél gond van.

Viszont amint aktuális lesz a téma, tehát szeretnétek is és nem arról lesz szó, hogy nem gond, ha jönne, akkor mindenféleképpen forduljatok orvoshoz.

2017. máj. 1. 16:06
 2/8 A kérdező kommentje:
En is igy gondolom majd csak az lesz fajdalmas amitol tartok is ha majd tenyleg szeretnenk es valamelyikunk offos teljesen
2017. máj. 1. 16:41
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem kell a legrosszabra gondolni, lehet hogy csak a hormonjaid nincsenek rendben és kapsz rá gyógyszert. De azért menjetek el orvoshoz, mert ha komolyabb a gond, akkor idő kell míg silerül a baba.
2017. máj. 1. 17:02
 4/8 anonim ***** válasza:
Hat ez nem tul biztato.....menjetek el dokihoz mar most, hogy amire babat akartok, addigra rendbe legyen teve aminek kell.
2017. máj. 1. 17:49
 5/8 anonim ***** válasza:
Uha. Hm. Hat szerintem egyikotoknel gond van ez biztos. Lehet h nincs peteeresed vagy elzaródott a petevezetéked esetleg hormongond. Mindre van módszer. Vagy a parodnal van a bibi. Nagy rá az esély
2017. máj. 1. 17:51
 6/8 anonim ***** válasza:
76%
Hogy megszakításos módszerrel nem jött össze, az nem érdekes, mi is védekeztünk úgy sokáig, de mikor gyereket akartunk akkor meg elsőre összejött. Viszont hogy 3 éve védekezés nélkül nem esel teherbe, akkor valakinél valami van. Mondjuk én nem tudom hány évesek vagytok, meg milyen terveitek vannak, de azért én biztos megnézetném magunkat. Ha meg egyszercsak kitaláljátok, hogy most már tényleg nagyon akartok gyereket, akkor meg a jó ég tudja meddig tart mire kiderítik mi van, meg vannak olyan dolgok, amiket nem árt minél előbb rendbetenni amúgy sem.
2017. máj. 1. 18:52
 7/8 A kérdező kommentje:

Szerintem nallam nem jo valami regebben nem hogy rendszertelen volt a mensim hanem konkretan meg jott 14evesen 1x aztan 15voltam mikor masodjara es mivel akkor kerultunk ossze a parommal es elkezdtunk szexualis eletet elni szerettem volna fogamzas gatlot iratni elmentem neztek hormonokat a ferfi hormon tobb volt a szervezetemben plusz durvan vashianyom volt norcurutot irtak fel es allandoan ugyan azt a kort futottuk megkaptam elkezdtem szedni meg jott akkor varas h kovi honapba megjon e es nyilvan nem ezt kb jatszottuk 1 evig masfajta gyogyszert is ki probaltunk mert a norcuruttol eleg komoly szedulesek jottek ram es konkretan az utso 2 napban mielott meg jott legalabb 2x elajultam ez eleg sokaig ment mert volt hogy bei dult par honapig oke aztan megint lealt es a doki nem akart fogamzasgatlot felirni miutan betoltottem a 18at akkor tudtam mas orvoshoz menni aki norcurut +fogi gatlot irtfel h bealjon 3honapig szedtem mert fogytam tolle(elfelejtettem irni a kerdesbe)

Es aztan bealt vegre az utobbi 2 evben egyszer volt egy 3honapos kimaradasom azon kivul mindig megjott max kesett 2-3napot es azota "rendben van" a mensim

Szoval szerintem selejtes vagyok..😒

En 20eves vagyok a parom 23 ezert is nem sietos de valahol mar orulnek 1 babanak

2017. máj. 1. 19:13
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Hat akkor egyertelmuen nalad van valami. Nem art rendberakatni hogy ne akkor kelljen esetleg honapokig varni, ha mar elesben akartok gyereket.
2017. máj. 1. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!