PCOS, IR mellett, ti hogy allapitjatok meg pontosan a tuszorepedes idopontjat? Testhot is merek, de altalaban tobb napig emelkedik. Metformin elkezdese utan hany honapra jott nektek ossze a baba?
Változó, nekem akkor volt cikkcakkos általában, ha nem sikerült egyáltalán az ovu. Hármas kezelés és sok fogyás mellett is gyenge volt a peteérés, így végül az én kisfiam is Clostyval lett. Így érthette szerintem a #1 válaszoló is a rásegítést.
Most hagytam abba a fogamzásgátlót, mert szeretnénk majd kistesót, eddig ebben a ciklusban nagyon szépen felment a hőm, pedig most nem volt rásegítés sem. Kíváncsian várom, hogy hogy alakul, de eddig nagyon szép.
Hogyhogy nektek egyből lombik? Mi az inszeminációog se jutottunk, pedig korábban nekem is kellett a gyógyszeres rásegítés a peteéréshez. Annyi volt, hogy stimu + próbálkoztunk otthon, nekünk ez is elég volt.
A gyenge azt jelenti, hogy megrepedt ugyan a tüsző, de a sárgatest gyengén muzsikál. Nézd, mutatok egy ilyen görbémet:
Alig volt luteális szakasz. Ezután a ciklus után kaptam Clostyt és terhes is lettem.
Ez meg egy korábbi görbe, itt jó ugyan a luteális hossza, de ahogy látod, csak minimálisan megy az alaphő fölé a luteális hő. Ha jól emlékszem, ebben a ciklusban volt is vérvételem egy héttel ovu után és elég alacsony is lett a progi.
Ez egy még régebbi, a totál anovus nálam ilyen, műtöttek is ebben a ciklusban, nem lett peteérés sem, Duphastonnal hoztuk meg a vérzést, utána ciklusban szintén teherbe estem, de akkor sajnos elvetéltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!