Aki pcos/ir pajzsmirigy beteg mikor jott ossze a baba?
Off! Ma jött meg a véreredményem,tettem is fel erről kérdést,több mint valószínű ilyen gondom van most nekem is.
On: 9 évvel ezelőtt is ezzel kezdtek el kezelni,de úgy igazából nem is kezeltek..ha érted. Mai fejjel már tudom,hogy nem az a kezelés ,h clostit írnak fel. Ami egyébként nem is segített. Tehát 3 évig minden 4.hónapban menstruáltam. Akkoriban a dokim nem sokat foglalkozott velem,1x írt fel meforalt és osszam be:) meg 1x norcolutot (azóta azt is tudom mire való). 3.évben spontán megfogant a kisfiam és azóta eltelt 5 év,nem volt a pco-val gondom egészen 4 hónappal ezelőttig.
Most rendes ,lelkiismeretes dokim van,már raalltam a diétára,várom a ciklusom további vérvételeit.
Bocsi ha nemigazán tudtam segíteni.
Nekem nem kezelték. Illetve annyi volt, hogy amikor kiderült, akkor felírta az orvos a Diane 35 fogamzásgátlót és azt mondta, hogy ez rendbe fogja tenni a pajzsmirigyemet is, meg a pcos-t is elmulasztja. Szedtem 3 hónapig és híztam tőle 15 kilót. Az utolsó pár szemet mérgemben lehúztam a wc-n és azóta is dühöngök, hogy vissza kellett volna menni és úgy felpofozni azt a tudatlan hülyét, hogy asztallal, székkel együtt boruljon fel, amiért pajzsmirigy+PCOS-ra hormonális fogamzásgátlót írt fel...
Elmentem egy másik nőgyógyászhoz, aki állítólag PCOS és endo szakértő. (utólag már tudom, hogy az is egy barom volt) Inofolicot javasolt, de a pajzsmirigyemmel semmit nem csinált. Azt mondta, hogy majd az inofolic azt is rendbe teszi. 4 évig szedtem az inofolicot, ami az átlag 4 havi mensiből havit csinált, de terhes nem lettem, mert a TSH továbbra is magas volt. Az anyósomnak hajhullásra javasolta a háziorvosa a Pajzsmirigy+Slim kapszulát és a betegtájékoztatója alapján úgy döntöttem, hogy veszek én is "ártani nem árt" alapon. 3 hónapig szedtem és terhes lettem. Pontosan nem tudom, mennyi volt a TSH teherbeeséskor, mennyit segített rajta (és egyáltalán ennek a kapszulának köszönhető-e biztosan), de azt tuti, hogy jelentősen javult, mert az I. trimeszteri labor alapján jelenleg alig haladja meg a TSH-m a 2-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!