Aki pcos/ir pajzsmirigy beteg annak mikor jott ossze a baba? Elkepzelheto, hogyar 1-2 honap alatt is ossze jon?
Figyelt kérdés
Pcosre nem szedek semmit meg. Csak letroxot es meforalt. Dokihoz jovo honapban kell vissza mennem. Addigra jutok el minden vizsgalatra.2017. febr. 15. 09:15
1/11 anonim válasza:
Nekunk nem jott ossze addig amig nem kaptam mehnyalkahartya vastagito gyogyszert,amint 2hetig szedtem, rogton osszejott pedig nincs kezelve a betegsegem.
3/11 A kérdező kommentje:
11,58
2017. febr. 15. 11:29
4/11 anonim válasza:
Mennyi letroxot szedsz rá? Van peteérésed?
5/11 A kérdező kommentje:
Napi 1 x 50 mikrogramm letrox. Annyi van a nogyogyaszati lapomon hogy "tobb apro tuszo" mensi van amikor 2 hetente jott meg. Most 3 hete semmi
2017. febr. 15. 15:30
6/11 anonim válasza:
11es tshra 50mkg az lófütty. Tudják, h babát szeretnél? Én a 7,8ra szedtem 50et, az levitte 2,08-ra, mikor elkezdett emelkedni, akkor felemelték 75re.
Amúgy én szedtem 1,5 évig a letroxot, aztán ráálltunk a babára, még 3 hónapig letrox, köv. hónapban l-tyroxin, abban a hónapban a baba is sikerült. Hiába mondják, h ugyan az a 2 bogyó, mert nem. A letrox nem állította meg a hízást nálam, az l-tyroxin igen, egész terhesség alatt mindössze 4kg-t híztam (ezt csak azért írom, h lásd, nem egyformák a bogyók)
7/11 anonim válasza:
Én 2,54re szedek 50 mg felét. Elhizva nem vagyok.
8/11 anonim válasza:
Többet fogsz tudni ha lesz 3 és 21 napi hormonsor, stb.
9/11 A kérdező kommentje:
Mensitek milyen volt? Gyakori , ritka? Mert nekem 2-2,5 max 3 hetente jon meg 16 napos a ciklus alltalaban. Letrox mellett is hizok. :(
2017. febr. 16. 10:56
10/11 anonim válasza:
kérj letrox helyett l-thyroxint. nekem a mensi normális volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!