Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Teherbeesési problémákkal...

Teherbeesési problémákkal küzdők ti hogy dolgozzátok fel hogy várat magára a baba?

Figyelt kérdés
Én elég nehezen birom folyton ezen jár az eszem.

2017. ápr. 4. 18:18
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Nekem egy ismerősöm azt tanácsolta szedjek 1 2 hónapig fogigátlót és sikerülni fog teherbeesni... ( a m én se szedtem soha)
2017. ápr. 4. 19:39
 12/22 A kérdező kommentje:
Ha minden kötél szakad, kipróbálom.. Az biztos hogy iszonyú lehet elveszteni egy babát belesem merek gondolni mert elsírom magam... De az a tudat sem jó hogy még csak meg sem akar foganni....
2017. ápr. 4. 19:42
 13/22 anonim ***** válasza:
Ferjem is ezzel biztat ...9 ev alatt soha nem estem teherbe de most elso lombikkal sikerult terhes maradtam ...azt mondja ez egy jo jel mert legalabb tudom hogy lehetek terhes !!!!!
2017. ápr. 4. 19:44
 14/22 anonim ***** válasza:
Sziasztok mi ève várunk a babàra,spontán sajnos soha nem jött össze.Inszeminàcioval siker volt de sajnos nem tartott sokàig mert elvetéltem.Annyira összetörtem lelkileg és testileg is a rengeteg szuri teljesen kucsinált hogy muszáj volt tartani 1 kis pihenöt.Gondoltam adok mèg 1 esélyt a spontán babànak hátha a teehesség beinditott nàlam valamit és sikerül.De nem.Januárban ujrajezdtünk minden kivizsgálast,most várjuk az Imunologiát és a Trombozis hajlamra az eredményeket.Én tudom hogy anya leszek ès TI is,csak nekünk nehezebben megy.Pont ezért fogjuk sokkal jobban értékelni ha majd a karjainkba tarjuk azt akit olyan régota vàrunk😊😊😊A várakozás a legnehezebb ès amikor megtudod hogy lassan mindenki terhes lessz körülötred csak te nem.De hiszem hogy a mi időnk is eljön nemsokára,mindenkinek sok sok kitartást kivànok.
2017. ápr. 4. 21:30
 15/22 anonim ***** válasza:
Az elejéröl lemaradt a 3 ève😂😂😂
2017. ápr. 4. 21:31
 16/22 anonim ***** válasza:
Igaz nekem mâr a mâsodik gyerek volt,de 11 èv után sikerült. Soha nem derült ki hogy mi volt a probléma. Mindenkinek kitartás és soha nem szabad feladni.
2017. ápr. 5. 05:58
 17/22 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszönöm a választ kicsit erőt ad, kitartást kívánok mindenkinek!!!
2017. ápr. 5. 09:58
 18/22 anonim ***** válasza:

3eve nem vedekezunk ugy voltunk vele ha jon akkor nagy az orom ha nem akkor sincs baj.

Viszont.kb feleve mar nagyon szeretnenk egyenlore semmi eleg rosszul viselem.

Kivanom neked es minden valaszolonak hogy sikeruljon es boldog anyukak legyetek

2017. ápr. 6. 12:00
 19/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm ugyanígy voltunk mi is sokáig ha jön jön ha nem nem.... Pár honapja viszont a meddőségibe járok mert már nagyon szeretnénk, neked is mielőbbi babásodást kívánok!!
2017. ápr. 6. 13:23
 20/22 anonim ***** válasza:

Nem volt könnyű, de elfogadtam.

Mi 5 éve, hogy felhagytunk a védekezéssel. Úgy voltunk vele, ha jön nagyon örülünk neki, ha nem, az sem tragédia, akkor még 26 éves voltam, szóval nem volt sürgős a dolog. Fél évvel az után, hogy elkezdtünk próbálkozni már megmondta a dokim, hogy soha nem lehet gyerekem. Az akkor nagyon szíven ütött, nem könnyű feldolgozni ha ezt így a képedbe mondják.

Sírós, nagyon nehéz hónapok következtek, majd idővel megnyugodtam. A férjemmel akkor átbeszéltünk mindent, és úgy döntöttünk idegen beavatkozást, gyógyszeres dolgokat, lombikot meg ilyeneket nem szeretnénk semmiképpen. Részben azért mert nem állunk úgy anyagilag, hogy több százezreket kifizessünk ilyen kezelésekre, arra, hogy talán esetleg sikerül, másrészt nem akarjuk erőltetni. Ha mégis jönne természetes úton akkor nagyon fogunk neki örülni, de ha nem akkor annak biztos jó oka van!

Kb 2 éve a férjemet is vizsgálták, kíváncsiak voltunk vele mi a helyzet, ha már én így jártam. Nos kiderült nem csak velem van baj, hanem vele is. A doki azt mondta neki, hogy kb 5% esélye van egy egészséges termékeny nőt teherbe ejteni természetes úton. Innentől persze nyilvánvaló, hogy engem gyakorlatolag esélytelen. Lehet gonoszul hangzik, de akkor én valahogy megnyugodtam mikor ez kiderült, mert nagy volt rajtam a nyomás, mindig magamat hibáztattam...

Ezek után végképp lemondtunk a gyerekvállalásról. Már eltelt annyi idő, hogy egyáltalán nem foglalkoztat mindket ez a dolog. Mivel örökbefogadni sem szeretne egyikünk sem, így éljük tovább kettesben az életünket, és ez már így marad. Már nem hiányzik. Már ott tartunk, hogy látjuk a gyerekmentes élet előnyeit is:) Mindketten úgy gondoljuk, hogy az elfogadás még mindig jobb, mint belebetegedni, és lelkileg tönkremenni az miatt, hogy sóvárog az ember mert nem lehet.

Igazság szerint van ilyen ismerősöm, és én nem szerettem volna ilyenné válni. A férjével 8 évig voltak házasok, nem tudott teherbe esni, végigjártak mindent amit lehet, soha nem tudták kideríteni mi az oka a meddőségnek. A nőnek nem voltak hormonproblémái, se cisztái, nem volt elzáródva a petevezetéke, nem volt túlsúlyos, nem volt gond a pajzsmirigyével sem a cukrával. Makk egészséges fiatal huszonéves nő volt. A pasival sem volt semmi gond, sok mozgékony spermája volt. 5 lombikjuk volt, mind sikertelen. A nő teljesen megkeseredett lett, rosszindulatú, és irigy a babás párokra. A hátuk mögött szidta azokat a barátnőit akiknek gyereke lett, vagy kiderült hogy babát várnak. Nem vicc, olyanokat mondott, hogy bárcsak elvetélnének...meg rohadjon meg mindegyik akinek lehet gyereke és hasonlók. Borzasztó volt:(((( Év elején mondták ki a válásukat. A férje otthagyta egy másik nőért akit idő közben teherbe is ejtett.

Mi elfogadtuk a helyzetet, egyáltalán nem akarjuk erőltetni. Kettesben is boldogok vagyunk.

2017. ápr. 6. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!