Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Miért vagytok ennyire türelmet...

Miért vagytok ennyire türelmetlenek?

Figyelt kérdés

Kedves sok-sok Kérdező, akik babát szeretnétek!

Napi szinten lehet itt olvasni az "akkor már biztos nem vagyok terhes?" kérdéseiteket, holott már a nem várt előtt, vagy épp aznap reggel teszteltek. Értem, hogy nagyon vágytok a babára, de ezzel magatokat keserítitek el, mert ilyen korán szinte sosem jelzi még a teszt, vagy csak nagyon ritkán a terhességet. Tudom, és értem, tényleg, de nem veszitek észre, hogy ezzel a saját lelketekbe tiportok bele? Miért nem tudtok pár napig türelmesek lenni? Persze, akinek nem inge, ne vegye magára! Nem rosszindulat vezérelt a kérdés kiírása közben, csak engem személy szerint is elszomorít a dolog. Miért kínozzátok magatokat? Miért nem tudjátok kivárni a minimum 3-4 nap késést legalább?

2017. márc. 31. 10:59
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
51%
Szia kedves kérdezö,neked van gyerköcöd?ha van hamar összejött?Mert ezt a tesztelös dolgot csak az tudja àt érezni akinek nehezen jött a vàrva vàrt baba.Nemértem minek foglalkozol ilyennel ha ugysem a te dolgod hanem a tesztelöè,majd ö eldönti menyire törik össze a lelkivilàga a negativ teszt làttàn,ugyis megtanulja előbb utobb hogy felesleges.Ui:ha nem teszteltem volna 10 dpo tol akkor lehet kisem derül hogy folyamatosan kémiai terhességeim voltak
2017. márc. 31. 21:14
 22/23 anonim ***** válasza:
43%
Kérdem én, miért a teherbeesési _problémák_ című témakörbe írtad ki a kérdésed? Akik itt vannak, nyilván nem 2 hete próbálkoznak.
2017. márc. 31. 21:16
 23/23 anonim ***** válasza:
45%
Mert retardak, el sem olvassák a tájékoztatót. Akik erre nem képesek, azok milyen szellemi/érettségi szinten lehetnek szerinted?
2017. márc. 31. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!