Napi szinten lehet itt olvasni az "akkor már biztos nem vagyok terhes?" kérdéseiteket, holott már a nem várt előtt, vagy épp aznap reggel teszteltek. Értem, hogy nagyon vágytok a babára, de ezzel magatokat keserítitek el, mert ilyen korán szinte sosem jelzi még a teszt, vagy csak nagyon ritkán a terhességet. Tudom, és értem, tényleg, de nem veszitek észre, hogy ezzel a saját lelketekbe tiportok bele? Miért nem tudtok pár napig türelmesek lenni? Persze, akinek nem inge, ne vegye magára! Nem rosszindulat vezérelt a kérdés kiírása közben, csak engem személy szerint is elszomorít a dolog. Miért kínozzátok magatokat? Miért nem tudjátok kivárni a minimum 3-4 nap késést legalább?
Senkit nem pontoztam. Nyilván van olyan, hogy eü okból tesztelni kell. Csak az zavar inkább, mikor tényleg még bármi lehet, de már itt görcsölnek, hogy akkor megint nem???!!! És azért zavar valamilyen szinten, mert minden második kérdés kb ezt boncolja, vagy azt, hogy ugye nem lehetek terhes, ha gumi nélkül csináltam. Nekem ezek olyan megfoghatatlan kérdések, tényleg, olyan vagy igen vagy nem, és szerintem semmmmmmi de semmmmmi értelme az ilyen kérdéseknek. Ok, ha mondjuk ugyanezt a kérdést kiírná pl úgy, hogy már x napja késik, de nem. És ha pl eü okból tesztel valaki, az sem jelenti azt, hogy az ideje korai negatív teszt úgy is marad.
2017. márc. 31. 15:06
12/23 anonim válasza:
Mert ennyi eszük van. Ennyi erővel teszzeljenek akár mindennap. Ődóguk.
2017. márc. 31. 15:43
13/23 anonim válasza:
És ha minden második kérdés erről szól itt akkor mi van? Itt élsz, hogy ennyire unod? Én azt nem értem, hogy tud valaki itt annyi időt eltölteni, hogy ez komolyan elkezdje zavarni. Üres élettel lehet csak itt 15 percnél többet eltölteni. Ha meg komolyan is veszed annyira, hogy felzaklasson itt egy kérdés is, akkor terápián kéne gondolkodni, nem másoknak, magadnak :D
2017. márc. 31. 16:49
14/23 anonim válasza:
Ha zavar, lapozz, vagy lépj ki az oldalról. :D
Én szerintem viszonylag sok időt töltök itt, mégsem tűnik fel, hogy naponta 3-4 ilyen kérdés születik.
Én pl. szívesen megnézem más tesztjét, látok-e rajta valamit, és szívesen elmondom a saját tapasztalatomat is. Viszont van olyan kategória, ami esetleg engem is fel tud cseszni. Értelemszerűen azt nem látogatom. :D
Nyugi, relax, görgesd túl ezeket a kérdéseket, nem kell megnyitnia mindenkinek. :D
2017. márc. 31. 17:43
15/23 A kérdező kommentje:
Én nem szoktam belépni külön egyes kategóriákba, csak magát a főoldalt nézem, de az alapján mondom, hogy nagyon sok ilyen kérdés van, és én tényleg sajnálom ezeket a kérdezőket, mert a türelmetlenség okozza sokak szomorúságát. Mert szerintem többen is lennének, akik pl. ha várnának pár napot, akkor pozitívat tesztelnének, míg ilyen korán szinte biztos a negatív eredmény. Maguknak spórolnák meg azt, hogy ok nélkül elkeserednek.
2017. márc. 31. 17:51
16/23 anonim válasza:
Akárhogy is, semmi közöd ahhoz, ki mikor tesztel és mit érez közben. Racionális érveket felsorakoztatni érzelmi síkon hozott döntés ellenében teljesen felesleges dolog. Kívülállóként pláne időpocsékolás.
2017. márc. 31. 19:05
17/23 anonim válasza:
Kérdező, nem csak itt nyomják gyakorin ezt a korán tesztelős dolgot. Külön insta oldal is van többnyire negativ tesztekből. Szóval ez nem itteni sajátosság. Külföldön is ilyen értelmes leendő szülők vannak.
2017. márc. 31. 19:26
18/23 anonim válasza:
Teljesen igazad van. Megkezdik a tesztelest aktust utan par nappal...
2017. márc. 31. 19:32
19/23 anonim válasza:
Ha ennyire zavar, nem kell elolvasni. Nem tudhatod, hogy másnak mi van a háttérben.Ha tudnád, nem mondanál ilyen kritikákat azokra, akik szoktak tesztelni korábban. Nem a te pénzedből veszik a tesztet.
2017. márc. 31. 19:36
20/23 A kérdező kommentje:
De akkor arra reagáljon már olyan, aki nem eü okból tesztel korán, hogy ez NEKI MIÉRT JÓ? Fel nem foghatom! Sőt, ami még rosszabb, hogy nem is azt kérdezik sokan, hogy "Ugye ez még attól pozi is lehet később?", hanem hogy "Akkor semmi remény?" . Nekik sem jó, én nem hiszem el, hogy ez nekik jó. Mert ha még pozitív visszacsatolást várnának...de nem. Persze, nem én veszem nekik, meg nem érdekel az sem, ha naponta 3at tesztel, de ennek semmi értelme, és csak magukat szomorítják el. Bocs, engem akkor is elkeserít, ha másokat nem!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!