A terhesség alatti rák milyen hatással van a babára?
Figyelt kérdés
Ha az anyuka terhesség alatt rákos, akkor a baba ezt örökölheti? Cagy lehet bármilyen betegsége emiatt a babának? Kérlek, aki tudja, az írja meg.2017. márc. 22. 22:59
11/14 A kérdező kommentje:
nem én vagyok az anyuka. az anyuka mellében volt egy daganat amibe szülés után bele is halt. Gondolom nem volt az olyan veszélyes, mert évekkel később halt meg.
2017. márc. 23. 15:59
12/14 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenki válaszát
2017. márc. 23. 16:00
13/14 anonim válasza:
8-10: Ez a részét én sem értem egyébként, hogy miért nem császározták. De nagyon megviselte az anyát a dolog érthetően, nem nagyon beszélt a részletekről. Mondjuk úgy tudom, hogy ritkán, de előfordul, hogy különösen intenzív a méhnyakrák fejlődése, és akkor elképzelhető, hogy nem veszik észre (bár ebben az esetben meg az a fura, hogy akkor az anya hogy élhette túl...)
Illetve még egy dolog: koraszülött volt a baba, lehet, hogy ezért nem volt lehetőség császárra, túl gyorsan jött. De tényleg csak tippelgetünk...
14/14 anonim válasza:
Azt megértem, hogy az anyukát nagyon megviselte... Csak az egyik dolog is megviseli, nem hogy egyszerre ez a kettő... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!